Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet fitymaszűkület?

Ez lehet fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
Körülbelül három hete észrevettem, hogy a fitymámon apró repedések találhatóak. Akkor egy kicsit pihentettük a szexet, a repedések el is múltak. Pár nappal később újból megjelentek. A fitymát gond nélkül hátra tudom húzni, apró fájdalmat érzek csak. Azonban az apró repedések most nem akarnak eltűnni, pedig majdnem két hétig szintén szüneteltettük a szexet. Ez "általános" jelenség, vagy érdemes orvoshoz fordulni?

2012. febr. 25. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Általánosnak semmiképp nem mondható, ez nem normális. Fordulj orvoshoz, mielőtt komolyabb baj lehet belőle, ne adj isten műtét. Egyébként hány éves vagy?
2012. febr. 25. 01:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy meg fitymaszűkület nem lehet, mert akkor nem tudnád hátrahúzni egyáltalán.
2012. febr. 25. 01:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség! Ha fitymaszűkületed van akkor is van úgy, hogy hátra lehet húzni! Nem egyvalakit ismerek akinek van szűkülete, mégis szexel a barátnőjével vagy kibuktatja a makkot, úgy recskázik szűkülete ellenére.

Azonban az apróbb repedéseket minél előbb meg kéne nézetned orvossal a bőr- és nemibeteg-gondozóban!

Az sem kizárt, hogy oda-vissza passzolgattok egymásnak a barátnőddel egy spontán szerzett fertőzést, ami eddig akár lappanghatott is bennetek. Jobb lenne mindkettőtöket kivizsgálni egyszerre!

2012. febr. 28. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a hülyeség amit te írsz. A fitymaszűkületnek már a nevében is benne van, hogy szűkület, vagyis nem tudja húzogatni a bőrt. így aztán ha szűkülete van akkor hogy tudna recskázni meg dugni szerinted?
2012. febr. 29. 00:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérlek így...

[link]

Láthatod, ott a szűkület, és ha nem tudná hátrahúzni, nem tudná nyújtani, tágítani sem. De egyébként volt nekem is szűkületem, mégis hátra tudtam húzni, noha eleinte nehezen ment, csak már szerencsémre sikerült azt megoldanom. :)

Neked talán volt szűkületed, hogy ennyire "felhomályosultnak" érzed magad, kedves előző? :)

2012. márc. 1. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!