Ez lehet fitymaszűkület?
Ez hülyeség! Ha fitymaszűkületed van akkor is van úgy, hogy hátra lehet húzni! Nem egyvalakit ismerek akinek van szűkülete, mégis szexel a barátnőjével vagy kibuktatja a makkot, úgy recskázik szűkülete ellenére.
Azonban az apróbb repedéseket minél előbb meg kéne nézetned orvossal a bőr- és nemibeteg-gondozóban!
Az sem kizárt, hogy oda-vissza passzolgattok egymásnak a barátnőddel egy spontán szerzett fertőzést, ami eddig akár lappanghatott is bennetek. Jobb lenne mindkettőtöket kivizsgálni egyszerre!
Kérlek így...
Láthatod, ott a szűkület, és ha nem tudná hátrahúzni, nem tudná nyújtani, tágítani sem. De egyébként volt nekem is szűkületem, mégis hátra tudtam húzni, noha eleinte nehezen ment, csak már szerencsémre sikerült azt megoldanom. :)
Neked talán volt szűkületed, hogy ennyire "felhomályosultnak" érzed magad, kedves előző? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!