Mereveési zavar vagy csak az izgalom teszi?
Egyértelmű, hogy lelki eredetű probléma.
Nem a védekezés miatt van, hogy félsz, hogy terhes lesz a lány? Ha védekeztek is, félsz, hogy nem 100%-os a védelem?
Volt már előtte kapcsolatod más lányokkal, ott volt ilyen problémád?
csak az izgalom
mi is szenvedtünk ezzel,néha még most is,de sok türelemmel elmúlik
hány éves vagy,mióta vagytok együtt?
Szval 21 éves vagyok és voltak korábbi kapcsolatok, de ilyen probléma nem állt fenn. 2 hónapja vagyunk együtt. Igaz a korábbi kapcsolatokban nem fordult elő, de az előző vagy kb 1 évvel ezelőtt volt és azota no szex..
Attől nem félek, h teherbe esik, védekezési módszereket alkalmazok...vagyis -nák.
De nem tudom, általában ilyen késő éjszakára tolódik az "akció" kezdete, és ahogy észrevettem, mire oda kerülne a sor addigra túlzottan agyalni kezdek és annyira nem tudok ráhanglódni. Ez lehet a probléma forrása és hogyan lehetne megoldani?
Kérj segítséget szakembertől (Ő nagyon jó):
ne agyalj, az nem vezet semmi jóra, koncetrálj arra ammit érzel
ha orálisan kényezteted a csaj, és lent elég síkos lesz, akkor puhább fütykös is megtalálja a barátnőjét :D
Biztos, hogy pszichés eredetű lesz, és némiképp ugyanerről a problémáról szól az alábbi topik is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Akit érint, sztem érdemes elolvasni.
18:36-- na figy, sikerült megoldanom naygjábol...rem neked is hasznos lesz.
Szval rájöttem, h igazatok volt, a késő estével vana gond. lényeg ami lényeg, mindenképpen eredményt lehet elérni, vagyis megoldani a problémát amolyan agykontrollal: addigkel simogatni a párod, öleln, stb., míg nem tudod felhúzni magad. Ha z megvan, ki van üritve a tudatod, akkor sima ügy az egész, mert ha örömet szerzel neki és elégedett nyögdécselését hallod, akkor tuti állni fog mint a cövek. szval a lényeg AGYAT KI KEL ÖRITENI ÉS CSAK RÁ KEL KONCENTRÁLNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!