Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy és mivel lehet a leggyors...

Hogy és mivel lehet a leggyorsabb módon kezelni?

Figyelt kérdés
A tegnap voltam fitness terembe gyúrni, és történt velem egy kis baleset . Amikoris mellizmot akartam csinálni s amikor súlyzó mindkét felén 7,5 kg volt , s az egyik kinyomásnál megütöttem a bal arcomat s eléggé kipirosodott s fel is dagadt . Így néz ki viszont a valóságba kicsit pirosabb : [link] . S nagyon fontos lenne h max szombat délutánig elmúljon , ugyanis kellene menjek lagziba , s így ien arcal nem merek menni.Van e valamien gyógy módszer amivel hamar el tudom mullasztani ?? Köszönöm nagyon szépen előre is a válaszokat , s ha lehet minnél hamarébb adjatok vmien választ !
2009. jún. 4. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
jegeld
2009. jún. 4. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira nem durva, nyugi.

Elképzeltem, hogy még pirosabb de annyira nem feltűnő akkor sem, emiatt ne maradj otthon.

Szerintem jegeld és kenegesd pl. kamillás krémmel. Vagy bármilyen krémmel, esetleg neogranormonnal is bekenheted.

Szerintem mindenképpen le kellene alapozóval kenned a lagzi előtt.

Kérd meg valamelyik lányismerősödet, vagy anyukádat. Nem lesz feltűnő, és nem látszódik majd, hogy alapozó van rajtad. De még mindig ez a legjobb megoldás, mert ez tutira halványítja.

Addig is jegelés és akár kamilla teás borogatás, hogy lehozza a duzzanatot.

Aztán kis korrektor rá majd alapozó és végül kevés púderrel fixálni és nem is fog látszódni...

Esetleg kis púdert tehettek az egész arcodra, hogy ne üssön el nagyon tőle az a rész. De ez nem fog látszani és senki nem mutogat majd rád, hogy úristen rajtad smink van...

2009. jún. 4. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A jég tényleg jót tesz, meg valami hámosító kenőcs, mint a körömvirág krém. Ha pedig szombaton látszik majd még egy kicsit, az sem vészes. Sportbaleset és kész. Ez nem ciki. Az lenne a ciki, ha kisminkelnéd magad mint egy transzfesztita.
2009. jún. 4. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapozóval elfedni egy gyógyulófélben lévő sérülést nem túl szerencsés.

Még ha kék monokli lenne nem lenne baj, de ha jól látom hámsérülés is van.

Azt pedig elő kell segíteni gyógyulni, nem lefedni.

A fentiek tanácsát fogadd meg, akik azt mondták, hogy krémmel ( kamilla, körömvirág ) kenegesd. És jegeld.

2009. jún. 4. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem szerencsés rá az alapozó, de az alatt az 1 nap alatt nem okoz problémát. Ráadásul ha nem múlik el akkor az alapozón kívül más nem marad csak a papírzacskó... mert más nem fogja teljesen eltüntetni az biztos.

És addigra valószínűleg már gyógyul is, így rá tudsz tenni egy kevés alapozót.

Ezért ajánlottam, de nekem mindegy mit választ a kérdező.

Mindenesetre jó mulatást kívánok.

2009. jún. 5. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!