Gynecomastiám van. Hogy lehet kezelni?
Veled együtt érzek, mintha csak én írtam volna a kérdést. Pont most tettem fel egy ugyan ilyen kérdést. Én 4 éve kondizok, 18 éves vagyok, 13 éves korom óta van, és én sem merek strandra menni vele. Én eddig csak a műtétet hallottam, ezzel nagyon szépen korrigálni tudja a doki.
Kép: [link]
Reménykedem benne, hogy van más választás, mert ki az a bolond, aki kés alá feküdne, és még fizetne is érte? :)Ha nem marad más, mint a műtét, az spannoljon, hogyha egy plasztik cica kibírja a kést, akkor mi is kifogjuk!!! ;)
helló!
nekem is ugyan ez a bajom.. 14 éves koromban kezdett el mind a két mellemen nőni, most 16 vagyok. (nemsokára 17). de egy kis biztatás nektek, hogy nekem kb. 1-2 hete múlott el a bal mellemen szinte teljesen.. remélem nemsokára a jobbon ig elmúlik, mert elég szégyenlős vagyok ezen a téren.. eltelt majdnem egy év mióta kiírtad ezt a kérdést. Azóta nektek rendbejött?
A fiamnak is volt, ultrahanggal diagnosztizálták, és mintát is vettek belőle.
Dr. Kovács András távolította el neki műtéti úton a Honvéd Kórház Plasztikai sebészeti osztályán, ambulál is ott, javaslom keresd fel amikor rendel. Nem is látszik ma már, még a vágás helye sem. Sajnos elvileg nincs rá más megoldás csak a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!