Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet vért venni erektált...

Lehet vért venni erektált péniszből?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy lehet-e izgalmi állpotban lévő férfi nemiszervből vért levenni fecskendővel és ha igen, hol van, ill. látszik olyan véna, ahonnan lehet.

Az hogy sok vér áramlik oda befolyásolná a levétel gyorsaságát? Gyorsabban megtellne a fecskendő mint tegyük fel, a kari vénánál alkalmazott vérvételnél?

Éget a kíváncsiság.

2012. febr. 13. 00:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

@ #9-es hszólónak:

"Miért dicséred ennyire "ezt" az EE-t? Ha férfi vagy, akkor alapvető, hogy ennyit tudsz a nemi szervedről. :)"

_ Má bocs, neked hogy esne, ha tárgyként beszélnék rólad?

Am. akikkel eddig kapcsolatba kerültem, jobb esetben találkoztam, azok túlnyomó többségének még az alap önvizsgálatokról sincs lila f'ngja, nemhogy a nemi szerveiről.

Le7, te azt hiszed "alapvető" dolog az, hogy férfiként mindent tudj a nemi szervedről, azonban a nemünk többsége vagy lusta, vagy érdektelen-nemtörődöm, vagy gyáva ezzel foglalkozni. Éppen ezért a célom az, hogy TANULJUNK MEG BESZÉLNI...

> ÖNMAGUNKRÓL,

> KÉNYES, GÁZOS, SZÉGYENLETES v. egyéb PROBLÉMÁINKRÓL,

> NEMI SZERVEINKRŐL

> ÉS A SZEXRŐL!

Előítélet és gátlásmentesen (persze nem gátlástalanul és obszcén módon...). :-)

Üdv: EE

2012. febr. 13. 01:36
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

@ #9-es hszólónak:

"Miért dicséred ennyire "ezt" az EE-t? Ha férfi vagy, akkor alapvető, hogy ennyit tudsz a nemi szervedről. :)"

_ Má bocs, neked hogy esne, ha tárgyként beszélnék rólad? >:-o

Am. akikkel eddig kapcsolatba kerültem, jobb esetben találkoztam, azok túlnyomó többségének még az alap önvizsgálatokról sincs lila f'ngja, nemhogy a nemi szerveiről.

Le7, te azt hiszed "alapvető" dolog az, hogy férfiként mindent tudj a nemi szervedről, azonban a nemünk többsége vagy lusta, vagy érdektelen-nemtörődöm, vagy gyáva ezzel foglalkozni. Éppen ezért a célom az, hogy...

TANULJUNK MEG BESZÉLNI...

> ÖNMAGUNKRÓL,

> KÉNYES, GÁZOS, SZÉGYENLETES v. egyéb PROBLÉMÁINKRÓL,

> NEMI SZERVEINKRŐL

> ÉS A SZEXRŐL!

Előítélet és gátlásmentesen (persze nem gátlástalanul és obszcén módon...). :-)

2012. febr. 13. 01:37
 13/20 anonim ***** válasza:

EE köszönöm a válaszodat. S azt is köszönöm, hogy hozzászólásaiddal emeled a fórum színvonalát, jó, hogy vannak ilyen segítőkész emberek, mint amilyen te vagy.

27/N

A másik kommentelőnek: nem fényezem, "csak" elismerem, egyébként is, miért fáj az neked, hogy megállapítottam, hogy nem ír hülyeségeket (a nagy többséggel ellentétben) és tettem fel neki egy személyes kérdést? Bár a 45 %-od elég beszédes...

2012. febr. 13. 01:48
 14/20 anonim ***** válasza:

@ 27/N [01:48-as hszólónak]

Nincs mit! ^^J

2012. febr. 13. 02:08
 15/20 anonim ***** válasza:

@#13 A százalék annyiban beszédes komám, hogy tetszik-e a 'közönségnek' a válasz oder nein...

Sokat lehúznak, pedig helyes és hasznos a válasz, és sokat feltolnak akik hülye válaszokat adnak... pl: 82% kontra 45%

2012. febr. 13. 08:41
 16/20 anonim ***** válasza:

ez most rossz példa volt :)

további jó csevegést, nem vagyok vevő az efféle "beszélgetésre"

2012. febr. 13. 10:32
 17/20 anonim ***** válasza:

@ 82%-os

Amit az előtted író írt, az nem rád nézve volt negatív, hanem a 45-ösre nézve. akinek volt egy hszsa még utánad, de őelőtte,amit a modok nagy vszséggel kiszedtek. A példa sajnos jó, ne értsd félre! :-)

2012. febr. 13. 11:29
 18/20 A kérdező kommentje:

annak aki érdeklődött, miért vagyok olyan kíváncsi:

miért, mi van abban? minthogy nekem nincs ilyesféle szervem, más embertársaimnak viszont igen, érdekel, miben más. Az emberi test egyéb részeinek működése is érdekel.

Van akit a sportok nyűgöznek le, van akit a csillagászat, engem ez.

2012. febr. 13. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:

EE-vel van pár bajom, de egyébként kedvelem a hsz-eit

- néha ordít

- rengeteg ír

- halálba kerget a le7 és társaival

2012. febr. 13. 19:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Minden szervből lehet vért venni. Csontból kicsit nehezebb.
2012. febr. 13. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!