Egy ideje görbül a péniszem merevedéskor, Lehet hogy a lágyékom/környéke megnyomódott, húzódott, és a péniszem jobb oldala kevesebb/lassabban kap vért. Hová fordulhatnék lehetőleg Hajdú-bihar megyében?
Nem tudom, de valószínűleg erőn felül emeltem, cipekedtem. Szeretném kivizsgáltatni az egész lágyék, alhasi, prostata stb. részt lehetőleg nem kőkorszaki eszközökkel. :-(
Kérlek segítsetek!
Ha lágyéksérvre gondolsz, akkor egy pukli van a hasad alján és a péniszed felett. Ezt legtöbbször hanyat fekve nem látod csak ha állsz (a lábadon). Elmész a sebészetre, megvizsgálnak és megmondják mi a helyzet. A vizsgálat nem fáj és ha műtétre kerül sor, az is túlélhető. Nekem már volt s túléltem. :)
Az pedig, h ferde az szerintem nem ezzel függ össze.
Ilyet nem észlelek. Csak pl. olyanra gondolok, hogy pl.
az ér ami a péniszhez megy nyomódhat, félig meddig el lehet záródva stb...
Az odáig rendben van, csak mégis melyik osztályra és kihez is? (ahol van szakértelem és normális műszerezettség is) :SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!