Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti láttatok már ilyet? Ez...

Ti láttatok már ilyet? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma volt szerencsém látni egy olyan péniszt, aminek nem volt makkja, és a lyuk sem a pénisz tetején, hanem lejjebb volt található, de az is ilyen kis csőszerű végződésbe ment át...lerajzoltam nektek :D [link]
2012. febr. 12. 21:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én nem képen láttam, hanem élőben...:S
2012. febr. 12. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
A tied?
2012. febr. 12. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
hát besz@rok
2012. febr. 12. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
hát ezt nem tudom így elképzelni, rendőrségre ezzel a rajzal ne jelentkezz
2012. febr. 12. 22:21
 15/20 A kérdező kommentje:
nem az enyém, lány vagyok :), de előbb már linkeltem be egy képet, de hogy ne kelljen vissza pörgetned egy oldalt, tessék itt van [link]
2012. febr. 12. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van makkja is meg minden és középen a hugycső is, csak a bőr van így féloldalon, ahol a lyuk van. Bár nem értem, hogy tudta ezt elhúzni ilyen idős koráig, eddig hogy nem került dokihoz vele?
2012. febr. 12. 22:25
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

Hali!

Ennek a pénisznek -- megnyugtatlak -- van makkja is, és normális húgycsőnyílása is, csak éppen nem lát6ó. Ez uis egy aránytalanul elcsúszott fitymavégi bojtú fitymaszűkület akar lenni (phimosis), tehát a makk a beszűkült bőrnyílás alatt van valójában, és nagy vszséggel amely pénisszel te ma kapcsolatba kerültél... (nem tudni, hogy, de érdekelne... ) ...annak is van makkja. Igaz, oda is van írva, hogy ez fitymaszűkület, azonban nem kellett elolvasnom, elég volt ránéznem, kapásból feltűnt, hogy ez egy súlyosan összeszűkült/összenőtt fimózis akar lenni.

_ Hogy kerültél egy ilyen szűkülettel kapcsolatba?

_ És a viselője hány éves?

_ Ő tudja azt, hogy neki ez a baja, vagy erről nem tudtál meggyőződni?

(Te am. hány éves vagy, Kérdező? :-) )

Üdv: EE

2012. febr. 12. 23:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Ú de tudjaaaa...
2012. febr. 13. 07:31
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves EE :)

Én 22 vagyok, akiét láttam az 32 volt, és úgy kerültem kapcsolatba eme látvánnyal, hogy a kedves fiatal ember úgy akart nekem imponálni első randi címszó alatt, hogy előkapta a büszkeségét... Mit ne mondjak nem sikerült meggyőznie, hogy nekünk lehetne közös jövőnk... de a pénisze látványa az beleégett a retinámba...:)

2012. febr. 13. 14:13
 20/20 anonim ***** válasza:
ez bizony masszív fitymaszűkület
2012. febr. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!