Mi lehet a herezacskómban?
Üdv!
Már elég régóta érzem, hogy a bal herém mellett apró, szivacsos kis gyöngy-szerű gömbökből álló valami is van. A mérete kb megegyezik a herém méretével, és ha a bőrön belül a zacskó falához nyomom, akkor látom a "bogyók" kis kitüremkedéseit. Nem fájnak, olyan ruganyos a tapintásuk. Olyan fél éve lehetnek ott, de eddig nem foglalkoztam velük. 17 vagyok, elég kis városban lakom, úgyhogy eszem ágában sincs orvoshoz menni vele - mielőtt valaki javasolná. A szüleimmel meg főleg nem beszélnék róla.
Rendben, meggyőztetek, holnap bemegyek délelőtt kórházba, felkeresem az urológust. A suliban pedig ha esetleg igazolás vagy hasonló kellene, akkor majd rögtönözök valamit, hogy hol voltam éppen.
Aztán majd leírom, mi volt :)
Bocsánat, teljesen elfelejtettem a kérdést:) A "Minek írod ki blabla..." válaszolónak üzenem, hogy ezért, mert hátha tud valaki bármilyen tanácsot adni. Bár lehet hogy ezt agy nélkül nehéz felfogni.
Elmentem, megnézték, és kiderült, hogy valami herezacskó varicositas-om van. Ez valami visszeres megbetegedés, nem tudják , mitől alakul ki. Pillanatnyilag semmi élettani hatása nincs, de ha így maradna, nem lehetne gyerekem, mert a spermák minőségét lerontja. Műteni kell minél hamarabb.
Amúgy egy tanács, hátha a közeljövőben valaki erre a kérdésre talál, mert hasonló problémái vannak: ez az elváltozás fiatal, magas fiúknál szokott előfordulni, 90%ban a bal here mellett. Nincs semmi mellékhatása, de érdemes kezeltetni.
Bár én azért kicsit bánom, mert fel fogják vágni a hasam, és nem hiányzik oda az a heg. De ez van, legalább nem agyalok rajta, hogy mi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!