Mi lehet a herezacskómban?
Üdv!
Már elég régóta érzem, hogy a bal herém mellett apró, szivacsos kis gyöngy-szerű gömbökből álló valami is van. A mérete kb megegyezik a herém méretével, és ha a bőrön belül a zacskó falához nyomom, akkor látom a "bogyók" kis kitüremkedéseit. Nem fájnak, olyan ruganyos a tapintásuk. Olyan fél éve lehetnek ott, de eddig nem foglalkoztam velük. 17 vagyok, elég kis városban lakom, úgyhogy eszem ágában sincs orvoshoz menni vele - mielőtt valaki javasolná. A szüleimmel meg főleg nem beszélnék róla.
Szerintem fordulj orvoshoz, teljesen normális az, hogyha megmutatod egy hozzá értő embernek.
Ha fáj is mikor emelsz, akkor lágyéksérved van, de lehet heresérved is..akármi.
Menj orvoshoz vele, ezzel nem szabad szórakozni
Micsoda szamárság, hogy nem mész vele orvoshoz! Bármi is az, a legjobb lenne megmutatni egy szakorvosnak. Ha valami komoly, akkor azonnal el lehet kezdeni a kezelést. Ha pedig semmi gáz, akkor legalább megnyugszol.
Mit kell ezen szégyenkezni? És az édesanyád, édesapád előtt miért nem lehet erről beszélni? Ugyan menj már!!
akkor miért a kérdés?
egyértelmüen urulógus
menj másik városba
nem kell beutaló
ha meg nem mész orvoshoz, akkor csinálsz amit akarsz, mit kérdezgeted itt a jónépet :(
végülis 1 golyó is elég
na
megkeresed a neten az urulógiai szakrendelésket
elmész oda egyedül (nem kell senkinek tudnia róla, azt mondod moziba mész vagy tudomisén)
ott szépen megnézik (bizony fogdosni fogja a doki, de ez a dolga, hogy kiszúrja a betegségeidet, ezt meg kell nézni, fogni, nem lehet távgyógyászattal elintézni) és ha szerencséd van semmi komoly, így otthon sem kell megmondanod, hogy cisztád, rákod van, és ugrott a fél golyód és hasonlók
de ha nem mész orvoshoz és mondjuk rák, fazsa kis áttételeid lesznek, és 1-2 év alatt beledöglesz (végülis evolúció, nem ment orvoshoz, anynira szégyellte, inkább meghalt)
másfelé sincs?
miért nem nézeted meg a suliorvossal?
elvileg titoktartási kötelezetttsége van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!