Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a herezacskómban?

Mi lehet a herezacskómban?

Figyelt kérdés

Üdv!

Már elég régóta érzem, hogy a bal herém mellett apró, szivacsos kis gyöngy-szerű gömbökből álló valami is van. A mérete kb megegyezik a herém méretével, és ha a bőrön belül a zacskó falához nyomom, akkor látom a "bogyók" kis kitüremkedéseit. Nem fájnak, olyan ruganyos a tapintásuk. Olyan fél éve lehetnek ott, de eddig nem foglalkoztam velük. 17 vagyok, elég kis városban lakom, úgyhogy eszem ágában sincs orvoshoz menni vele - mielőtt valaki javasolná. A szüleimmel meg főleg nem beszélnék róla.

2012. febr. 11. 16:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem fordulj orvoshoz, teljesen normális az, hogyha megmutatod egy hozzá értő embernek.

Ha fáj is mikor emelsz, akkor lágyéksérved van, de lehet heresérved is..akármi.

Menj orvoshoz vele, ezzel nem szabad szórakozni

2012. febr. 11. 16:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez az, amit NEM fogok, mint az fentebb is írtam. Ne fogdossa egy idegen az én heréimet. Csak ötletekre/javaslatokra lennék kíváncsi, köszönöm szépen.
2012. febr. 11. 17:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Nos, nem lehet meggyőzni úgy látom. Nekem 18 évesen volt olyan, hogy a mellékherémben egy ciszta volt. Észrevettem, másnap mentem is az urológushoz és 5 azaz 5 mp alatt kész is volt a vizsgálat. Mondta is a doki, hogy jó h mentem mert sokan nem mernek senkihez ezzel fordulni és rosszabb esetben meg is halnak. Akár fiatalon is lehet rák, nem ér annyit az egész... Te is megnyugszol ha tudod hogy nincs gáz.
2012. febr. 11. 18:07
 4/14 tetris ***** válasza:

Micsoda szamárság, hogy nem mész vele orvoshoz! Bármi is az, a legjobb lenne megmutatni egy szakorvosnak. Ha valami komoly, akkor azonnal el lehet kezdeni a kezelést. Ha pedig semmi gáz, akkor legalább megnyugszol.

Mit kell ezen szégyenkezni? És az édesanyád, édesapád előtt miért nem lehet erről beszélni? Ugyan menj már!!

2012. febr. 11. 19:41
 5/14 A kérdező kommentje:
És ha teljesen egyedül akarnám elintézni, és úgy mennék vele orvoshoz, akkor azt hogy tehetném meg a lehető legdiszkrétebben? (még nem voltam kórházban, nem tudom, hogy mennek a dolgok..) Eddig szerencsére csak háziorvossal volt dolgom kisebb betegségek miatt :)
2012. febr. 11. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
A kórházba amint bemész szokott lenni "porta" ahol eligazítanak, ott kell megkérdezni. Mondod hogy nincs beutalód, urológiai rendelésre jöttél.
2012. febr. 11. 23:05
 7/14 anonim ***** válasza:

akkor miért a kérdés?

egyértelmüen urulógus

menj másik városba

nem kell beutaló

ha meg nem mész orvoshoz, akkor csinálsz amit akarsz, mit kérdezgeted itt a jónépet :(

végülis 1 golyó is elég

2012. febr. 12. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:

na

megkeresed a neten az urulógiai szakrendelésket

elmész oda egyedül (nem kell senkinek tudnia róla, azt mondod moziba mész vagy tudomisén)

ott szépen megnézik (bizony fogdosni fogja a doki, de ez a dolga, hogy kiszúrja a betegségeidet, ezt meg kell nézni, fogni, nem lehet távgyógyászattal elintézni) és ha szerencséd van semmi komoly, így otthon sem kell megmondanod, hogy cisztád, rákod van, és ugrott a fél golyód és hasonlók

de ha nem mész orvoshoz és mondjuk rák, fazsa kis áttételeid lesznek, és 1-2 év alatt beledöglesz (végülis evolúció, nem ment orvoshoz, anynira szégyellte, inkább meghalt)

2012. febr. 12. 14:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem, urológiai rendelés csak a hét egy bizonyos napján van 8tól 14ig, nekem viszont 15ig suli van. Akkor ebből sem lesz semmi. Remélem hogy semmi komoly..
2012. febr. 12. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:

másfelé sincs?

miért nem nézeted meg a suliorvossal?

elvileg titoktartási kötelezetttsége van

2012. febr. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!