Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a bal herém. Normális ez?...

Fáj a bal herém. Normális ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egyik nap maszturbáltam és a másik napra rá elkezdett fájni a bal herém. Pár nappal később megint maszturbáltam, és még mindig fáj ugyanúgy(nem annyira és nem folyamatosan.) (Régebben is voltam így amikor kicsit sokat vertem de akkor egy kis idő után elmúlt.) Normális ez? félek
2012. febr. 10. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem menj el orvoshoz vele ha nem mulik a fájdalom de ha megszünik akkor a sok maszturbáciotol van vagy tul erösen verted
2012. febr. 10. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ régebben is voltam már így mint írtam de akkor nem mentem vele orvoshoz és elmúlt. lehet hogy csak így jelzi a testem hogy a jóból is megárt a sok?:)))
2012. febr. 10. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
azis lehetséges ugyhogy szerintem azért vigyázz vagy ritkábban csináld csak egy jo tanács :)
2012. febr. 10. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. febr. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!