Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Igaz, hogy egy pasinak pisilés...

Igaz, hogy egy pasinak pisilés után nem szükséges megtörölni?

Figyelt kérdés
Én ilyet még nem hallottam, sőt bele se gondoltam, hogy van, aki nem teszi meg. Jöttem hazafelé egy sráccal, aki randira hívott, és egyéb úton kilyukadtunk annál, hogy ő nem törli meg utána. Teljesen letaglóztam és elment a kedvem a randitól is, hiszen számomra ez teljesen higéniátlan és visszataszító. Ő próbálta megmagyarázni, hogy azt ki lehet "facsarni", meg nem marad benne semmi, ami később a gatyában végezné. A családomban 3 pasi van, és mind ugyanúgy megtörli a végén... Nem hiszem el, hogy azért, mert dákó, nem marad rajta semmi, amit ne kéne letörölni... :D
2012. febr. 7. 09:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én se hallottam még olyanról h a pasi megtörölné:)Pedig van férjem is fiam is.Simán meg húzkodják utána és kész!!!!

Baszus ilyenen kiakadni!!!!

2012. febr. 7. 10:55
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Szintén nem hallottam még róla, hogy törölgetnék odalent, pedig van férjem, fiam.

Azzal se igazán értek egyet, hogy olyan a "miénk", mint a nyílt seb. Nem értem az összehasonlítást. Amúgy meg szex előtt el lehet menni zuhanyozni.

2012. febr. 7. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
A férjem megtörli.
2012. febr. 7. 12:24
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem illik felitatni egy kis wc papírral!
2012. febr. 7. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Illik felitatni?? Mit???

Istenem... ha a Ti ismerőseitek törölgetik magukat, na az a gáz.. de nagyon! Mert az azt jelenti, hogy össze-vissza csurgatnak meg fröcskölnek mindent, ha már törölgetésre van szükségük!

NORMÁLIS esetben nem kell törölni semmit, mert NINCS MIT törölni!

2012. febr. 8. 11:20
 16/19 anonim válasza:
Szerinted, ha egy nagyáruházba bemennél a férfi wc-be, akkor minden pasi ott törölgetné?XD énse hallottam, még ilyenről
2012. febr. 11. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Férfi alsóneműk farokrészénél nem véletlen van gyárilag dupla rétegű textil bevarrva. Jó, mi?
2012. febr. 16. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, én is rendszeresen megtörlöm, sőt nagydolog utàn még ki is mosom a...

Nem vagyunk egyformàk.

2012. szept. 11. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a f@sztörölgetés egy elmebaj.
2012. szept. 12. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!