Izzadság ellen?
Figyelt kérdés
Amikor iskolába megyek folyamatosan izzadok, de csak a hónaljamból. Amikor meg itthon vagyok akkor nem izzadok. Mi lehet a gond? Pedig csak nyugodtam ülök a padban mégis izzad a hónaljam (borotvált)2012. jan. 31. 13:50
1/3 anonim válasza:
Teljesen megértelek, nekem is hasonló problémáim vannak.:S Hiába használok speciális dezodort, mire a suliba érek (akár kocsival) leizzadok, és bent is tovább izzadok. Itthon meg kb semmit sem... Próbáld ki a Solutio Antisudoricát, sok mindenkinek bevált már. Sajnos, nekem csak egy ideiglenes megoldás volt.:/ Most "Sanex" golyós dezodort használok, és utána hintőport rákenek. Így végül is nem olyan borzalmas, de műszálas pólókat még mindig csak itthon viselek.:/
Ha gondolod, írj privit, szívesen segítek még, ha tudok! :)
2/3 anonim válasza:
Ja, és azt olvastam, hogy a túlzott izzadás lelki problémákra, esetleg fiatalkori traumára utalhat. Nekem sajnos volt is ilyen, úgyhogy még az is segíthet, ha valakivel ezt megbeszéled, vagy pszichológusi segítség.
3/3 anonim válasza:
Ja Solution Antisudorica igen jó olyan 300 Ft,vény nélkül kapható,fürdés után kell használni,kis rétegben bekenni a hónajat,de frissen borotvált,az-az aznap borotvált hónajon,vagy sérült bőrfelületen nem szabad használni.Bekenned miután megfürödtél és megtörököztél vékonyan,mást ne használj ekkor,reggel viszont simán dezorodrt,sprayt használhatsz már,van hogy elég heti 3-4 alkalommal használni.Igen jó,probáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!