Hólyagműtét után a katétert vagy a pelenkát válasszam?
Figyelt kérdés
Hólyagműtétem után inkontinenciám lett, és az urológusom megkérdezte állandó katétert helyezzen-e fel vagy pelenkát szeretnék hordani?Nem tudtam mit mondjak. Segítsetek!Kérlek csak olyanok írjanak akik komoly tanáccsal tudnak ellátni!2012. jan. 30. 21:24
1/14 anonim válasza:
Keress fel egy másik uruógust, mert a legtöbb esetben más megoldás is van, esetleg újabb mütét.
2/14 anonim válasza:
Pelenkát. A katéter mindig hordoz kockázatot. Csak a kényelem az előnye semmi más!
3/14 A kérdező kommentje:
Végül is a pelenkát választottam.Azt még nem tudom,hogy ha visszamegyek dolgozni a munkatársak mit fognak szólni, mert jelenleg a legnagyobb nedvszívó képességű van rajtam és azt is 6 óránként kell cserélni.Próbálom valahogy elfogadni,ebben a feleségem is segít!Viccesen megjegyezte mikor meglátott benne,most már két pelenkás gyerek van a családban.
2012. febr. 7. 22:56
4/14 anonim válasza:
Jól döntöttél. Nekem is feltették a kérdést, és én is pelenkánál döntöttem. De még a kórházba megkatételeszttek és nagyon fájt. A pelenka melett még nemi életem is lehet és van. De ennek is trükjei vannak. Alandó katét mellett nem tudtam voéna elképzelni.
5/14 anonim válasza:
Örülök és büszke vagyok hogy a pelenkát választotta a ketéter helyett, és legyőzte félelmét és szégyenérzetét. Mielötti jobbulást is kivánok önnek remélem munkatársai megértőek önhöz.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!Ha valaki tud segíteni abban ,hogy melyik nadrágpelenka az amelyik kevésbé zörög mozgás közben és lehetőleg nagy nedvszívó képességű kérem írja meg!Előre is köszönöm!
2012. febr. 18. 15:19
7/14 anonim válasza:
Én is inkó vagyok, az elején sok félét kipróbáltam, nekem az Abri-form M3 pelus vált be a legjobban, esetleg még a Tena maxi m jöhet szóba. De a Seni, vagy Molicare pelenkák nagyon silány minőségűek,nem ajánlom őket! Amúgy jobb választás volt a pelenka, egyszerűbb élni vele, mint katéterrel.
8/14 anonim válasza:
Abri-Form X-Plus(M4) a legnagyobb nedszivó képességű pelenka ami éjszakai viseletre a legjobb. Mig a legkisebb nedvszivó képességű az Abri-Form (M1)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Urológusommal új kezelésbe kezdtem.Annyi eredményt sikerült elérni ,hogy már hosszabb időre vissza tudom tartani.Bár az orvos azt mondta ,hogy ne bízzam el magam az éjszakai kontinencia még sokára térhet vissza.Kipróbáltam az Abri-form pelenkát tényleg kényelmes ,de ez is zörög mozgás közben.Az orvos tena flex nadrágot ajánlott nem hallatszik ,hogy rajtam van ,ha vékonyabbat használhatok majd talán nem is látszik ha azt hordok.
2012. márc. 25. 09:36
10/14 anonim válasza:
Éjszakára szerintem nem vészes az Abri-Form X Plus meg az Avri-Form Extra pelenka pizsama nadrágon keresztül látszik. Szoritok sikerüljön teljesen rendbe jönnie a hólyagjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!