A gyerekeknél (6 éves) miből tudom, hogy egészséges méretbe fejlődik a pénisze?
Már miért ne fejlődne egészségesen? :s
Majd amúgy általános iskolában lesznek olyan orvosi vizsgálatok, amikor ezt is megnézik.
Szerintem ráérsz/ráértek azzal foglalkozni, hogy mekkora, úgysem lehet különösebben befolyásolni, adottság.
Inkább azt ellenőrizd, hogy nincs-e fitymaszűkülete, azt jobb minél korábban műteni.
Üdv!
Leftlegged Player :)
6 éves korban még lehet igen pici a kukac,akár csak 2-3 cm,de ez akár 13 évesen is előfordulhat.A kukac mérete nem is számít ebben a korban,viszont egy ennyi idősnek már tudnia kellene a megmosnia rendesen,egyedül is,legalább is az én időmbe ez így volt már.A méretet nem lehet befolyásolni,ez adottság kérdése.Eleve van húspénisz ami azt jelenti,hogy nyugalmi állapotban is viszonylag normális méretű a pénisz ha viszont áll csak pár cm-t nő és van a vérpénisz ami lankadt állapotban igen kicsi akár csak pár cm-es még felnőttkorban is és ha áll akkor jó nagyra megnő.Jobb ezt is tudni.
6 éves korban az a lényeg,a golyók le legyenek szállva,de ezt még kisbaba korban leellenőrzik,aztán meg,hogy rendesen tisztán legyen tartva,a herék megmosását is beleértve.
Serdülőkorban(13 évesen) is van akinek még igen kicsi a kukija és csak 14-15 éves korban kezd megnőni,és van akinek az átlagos 12-13 éves korban történő nemiszerv szőrősődéssel szemben csak később 15 évesen kezd el szőrősődni,őket hívjuk későn érőknek.De ha alacsony a gyerek akkor gyakori is hogy később fog nemileg is érni.De 6 évesen még ezekkel nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!