Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bakteriális fertőzésem van. A...

Bakteriális fertőzésem van. A párom mivel kezelje magát?

Figyelt kérdés
Kérdeztem a dokit, de azt mondta hogy kamillás borogatást alkalmazzon a péniszén, de én ezt valahogy nem tartom elégnek főleg hogy majdnem 10 ezret költöttem a gyógyszereimre, nem szeretném visszakapni a későbbiekben. Mivel kenegesse? Sába szappan? Canesten krém?

2012. jan. 21. 22:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ja, és megírom majd hogy mentek a dolgok. Ma jött meg a menstruációm, úgyhogy csak egy hét múlva tudok menni új nődokihoz.
2012. jan. 23. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Szegeden mész el valahova akkor talán a Klinikán lévő Bőrgyógyászat a legjobb. Háziorvos ad beutalót.
2012. jan. 23. 18:40
 23/25 A kérdező kommentje:

Anya is a klinikára jár, ő is azt ajánlotta. Borthaiser Zoltán nevű dokihoz, nála is szült engem, azt mondja ő a legjobb doki akihez eddig járt.

Köszi!

2012. jan. 23. 18:57
 24/25 A kérdező kommentje:
Csütörtökön voltam, vett kenetet és 2 hét múlva kell visszamennem az eredményekért. Elmondtam neki a tüneteket, és azt mondta hogy itt több kórokozóról is szó lehet...
2012. febr. 3. 15:32
 25/25 A kérdező kommentje:

Ma mentem el az eredményekért, és fertőzésem van...

Streptococcus agalactiae. Ping-pong fertőzés, úgyhogy neki majd irány az urológia. Rengeteg gyógyszert kaptam, és nem biztos hogy meggyógyulok mert antibiotikumot nem kaptam a szemem miatt. Nem látok rá, ezért tegnap azt is meg kellett vizsgálni és csepegtetnem kell, így szájon át nem vehetek be gyógyszereket. Már beleőrülök a gyógyszerezésekbe...

2012. febr. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!