Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bakteriális fertőzésem van. A...

Bakteriális fertőzésem van. A párom mivel kezelje magát?

Figyelt kérdés
Kérdeztem a dokit, de azt mondta hogy kamillás borogatást alkalmazzon a péniszén, de én ezt valahogy nem tartom elégnek főleg hogy majdnem 10 ezret költöttem a gyógyszereimre, nem szeretném visszakapni a későbbiekben. Mivel kenegesse? Sába szappan? Canesten krém?

2012. jan. 21. 22:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És az antibiotikum nem okoz gombásodást a hüvelyben? Mindenfele ezt olvasom:S
2012. jan. 23. 18:01
 12/25 A kérdező kommentje:
És ezért mennyit kell fizetni? Csak mert már egy vagyont költöttem a Ginoflor-ra és a Lactofeel-re....
2012. jan. 23. 18:02
 13/25 anonim ***** válasza:

Jah és menj el normális orvoshoz aki ír fel normális gyógyszert, nem a vény-nélkülieket ajánlgatja, azokat amik önmagukban nem érnek semmit.

A tejsavtól és tejsavbaktériumoktól sem a viszketés, égés fájdalom nem fog elmúlni, sőt lehet még erősebb lesz a fertőzés.

2012. jan. 23. 18:02
 14/25 A kérdező kommentje:
+ a szörnyű viszketéssel és égő érzéssel mit csináljak, mivel kell kenegetni?
2012. jan. 23. 18:03
 15/25 anonim ***** válasza:

Az amoxicillin-B TEVA 1000 mg 10x 2 doboz kb. 1000 Ft.

A lactofeelt és a másikat is abbahagyhatod és fölösleges, nem erre van szükséged, hanem hogy a káros baktériumokat kiírtsd.

Lehet közben kaptál egy gombás fertőzést is.

Éppen ezért kellene az 1. hsz-ban leírtakat megcsináltatni.

2012. jan. 23. 18:04
 16/25 anonim ***** válasza:

égő viszkető érzés: ne kenj rá semmit!

az antibiotikum szedés után már első nap este elmúlik szerintem, mert a baktériumok 85 %-ka kiírtódik

antibiotikum befejezése után tejsavazhatsz!

okozhat gombát az antibiotikum, ha több hónapig szedik, és sok cukros ételt esznek

míg ki nem gyógyulsz kerüld a cukros ételeket

2012. jan. 23. 18:06
 17/25 anonim ***** válasza:
És ha megkaptad az antibiotikumot és túl vagy az első estén írd meg milyen állapotban vagy: javult-e valamelyest.
2012. jan. 23. 18:07
 18/25 A kérdező kommentje:
A kenet szerint nincs gombám:/
2012. jan. 23. 18:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot biztos adni fognak? Szegeden tudod esetleg hová kell menni ilyen esetben?
2012. jan. 23. 18:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg...nagyon szépen köszönöm hogy ennyit segítettél, nem gondoltam volna hogy ennyire felelőtlen lehet egy nőgyógyász. Most mentem életemben először.
2012. jan. 23. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!