A párom urológushoz készül én mondtam neki, hogy elkisérem, de ö azt mondta, hogy egyedül akar menni ez rosszul esett egy kicsit, vagy ez igy természetes? Ezen ne problémázzak? Csak azt hittem nyugodtabb lenne ha vele mennék.
Hali!
Örülök, hogy rávette magát a párod arra, hogy elmenjen az urológushoz. :-)
Uakkor ért7ő az is, ha nem akarja, hogy vele menj, ha azt akarja. A fiúk/férfiak többsége sajna olyan, aki azt szeretné, ha a nője nem csalódna benne, hogy ő hibátlan, tökéletes felszereléssel érkez7 az ágyba az aktusra, amivel boldoggá te7i szíve választottját, azonban a kulisszák mögé nem szívesen engedne éppen ezért betekintést. Sokakat frusztrál, ha a nője is tud a problémájáról, és ez tovább fokozza, fokoz6ja félelmét, uakkor rontja, rombolja önbizalmát, hiúságát.
Én nem vagyok nő, de úgy veszem észre a környezetemben, hogy a csajok szeretik, ha párjuk elkíséri őket akár a háziorvoshoz, akár az ambulanciára, akár a nőgyógyászhoz, ha baj van,... mert így van, akire támaszkod6, akiben lelkileg biztonságot lel7. Nem tudom pontosan, hogy ez csak errefelé lenne így, de azt tudom, hogy ti lányok más felfogással bírtok ezen a téren, hiszen ti többet és gyakrabban viseltek el az orvosnál, mint mi fiúk, és ez tisztelendő.
Sztem üljetek le és beszéljétek ezt meg! A párod nagy vszséggel nemkicsit szégyelli azt, hogy "beteg", az is le7, hogy nem szeretné hogy sajnáljad, együttérezz vele, meg akarja mutatni neked, hogy ő is képes kemény lenni, magától a bajban. Nem tudom. Az is le7, azt hiszi ellenőrizni akarod, hogy valóban elmegy-e, mivel ugye az előző kérdésedben még azt írtad, hogy azért nem akar elmenni, mert fél, kiderül, h. "rákja" van, amikor az le7 minden akármi más. ...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
...és valljuk be, aki fél, nem mindig teszi azt, amit abban a helyzetben tennie kéne, inkább kerülőutat választ megoldásképpen, vagy vár bízva abban a baromságban, hogy "MAJD ELMÚLIK!"... d°|°b
Sztem ne higgy semmit, győződj meg róla, mi a baja!? Ezt másképpen úgysem derít7ed ki, azzal meg, hogy "hiszel" dolgokat, csak magadat csapod be vele,... aztán meg őt is.
Ültesd le! Nyugodtan mutasd ki neki, hogy aggódsz, uakkor vígasztald meg, hogy nem kell mindig a legsúlyosabbra gondolni, csak xar ez a te7etlenség, látni ahogyan szenved, s közben semmit sem te7sz, ezért akarod elkísérni is, hogy ne féljen annyira, és csak az ajtóig, onnantól megvárnád odakint a váróban, de szeretnél mellette lenni, mert aggódsz miatta és szereted)! Mondd el neki, hogy szeretnéd megérteni a kérésének okait (hogy ne menj vele), és hogy eredetileg te csak ezt és ezért szeretnéd.
Egyébként ő hány éves?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!