Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A későn érőség befolyásolhatja...

A későn érőség befolyásolhatja a testsúlyom alakulását? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és egy kilót sem birok hízni. Már nem tudok mit kezdeni magammal. Mit tanácsoltok? Bízzam magam az idő vas fogaira, hátha majd idővel a hormonok beindulnak? Azért gondolom, hogy későn érő vagyok, mert még borotválkoznom meg ilyenek sosem kellett, és alig borítja a testemet szőr, csak ott van, ahol a nagy könyvben megvan írva :) Szerintem a nők 75-80%-a szőrösebb, mint én. Anyám génjeit örököltem szerintem, mert a fiú testvérei is későn érő típusok voltak. Most úgy 178-185 cm között vannak, és úgy 75-80kg súllyal rendelkeznek. Apám oldalán sincsenek gebék. Szóval én már nem tudom, hogy mire fogjam a gebeségemet.
2012. jan. 13. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
ha ők 175-185cm /75-85kg között vannak, azok nem gebék. 30 év felett már hízásnak eredhetsz.
2012. jan. 13. 18:43
 2/2 RockyCellar válasza:
Nekem pont fordítva van. 20/f akár milyen fogyókúrát csinálok 1 hónap alatt csak 2 kg-ot fogytam pedig a családban mindenki átlagosnak számít 160-195 cm 50-100 kg között
2012. jan. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!