Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezek a foltok, és rengeteg...

Ezek a foltok, és rengeteg pötty (az egész herémet és a péniszem tövét, alsó részét befedi) mik lehetnek, mivel kezelhető? KÉPEK LENNT!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, körülmetélt! A képeken lehet látni, bár elég rossz minőségűek, hogy a makkomon és egy kis bőrrészen barna foltok vannak! Van kettő magán a makkon is, a húgycső alatt közvetlen, és mellette. Mik ezek, mitől vannak? Kezelhető? (megjegyzés: Canesten krémmel kezdtem el kenni.)

Illetve az egész herémet, és a péniszem nagy részén találhatok ilyen kis pöttyszerű "valamik". Mik ezek, mitől vannak? Kezelhető?

És még egy lenne: Ezt is kép mutatja, borotválás után elég csúnya, piros kiütések lesznek, és nagyon csúnya. És ezek, mitől vannak?

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 13. 16:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2012. jan. 28. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Megmondom őszintén, jelenleg arra glok, hogy ez esetleg összefüggésben le7 a vitiligóddal. Mert ez indokol6ja a pigmentzavaraidat mindenhol, viszont azzal, hogy idegeskedsz, tudomásom szerint még jobban kijön. Alaposan elolvastad azokat az oldalakat, amelyeket belinkeltem neked a #6-os hszsomban?

_ Orvosnak amúgy mutattad már a karodat, makkodat? Bőrgyógyásznak esetleg? Vagy szégyellsz elmenni?

_ Volt már barátnőd, vagy emiatt annyira bezárkóztál magadba, hogy nem mersz becsajozni, mert edetleg félsz a csalódástól?

_ Van más is, ami zavar magadon?

Üdv: EE

2012. febr. 8. 16:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem idegeskedek, a kezemet kiskoromba kezelték, de csak egy kicsit múlott el. Ez szerintem más lehet. Amúgy focizok, öltözőbe is zuhanyzok, úgyhogy nem szégyellem. De mar lassan 1 éve ott van az a 3-4 nagy barna folt, és szamomra érthetetlennek tűnik hogy miert nincs rá magyarázat,miért nem lehet eltűntetni. Mind a 20-25 csapattarsam közül csak nekem van "ilyen" folt, meg fordyce foltok. Mas gondom is van, az kilett vizsgalva, a melleimben mirigy meg van duzzadva, de idő kérdése és az az orvosok szerint elmúlik.
2012. febr. 10. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen foltok vannak és így és ennyi és ilyen színű és persze én is körülmetélt vagyok.

Annak idején kisgyerekként nagyon rossz volt, amikor látták, de most is megnéznek, csak már nem érdekel, felnőtt lettem...

A foltok ellen sokat próbáltam tenni, sok orvoshoz mentem el vele, de egyik módszert se javasolták, amiket a neten lehet olvasni: a hámlasztó és egyéb kenőcsök, illetve a lámpázás. Elképzelhető, hogy a lámpa vagy a kenőcsök hatására még rosszabb lesz az eredmény :(

2012. dec. 28. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:

HOGYAN TÁVOLÍTOTTAM EL ŐKET HÁZILAG !!!

18 éves vagyok és 3 éve meg voltak nekem ezek a bizonyos szemölcsök (papilómák - fehér pattanások) és már teljesen elegem volt belőlük, úgy döntöttem, hogy leszedetem őket. 3 hét múlva szerettem volna bejelentkezni egy budapesti rendelőbe, ahol végzik a lézeres eltávolítást.. ám.

- volt még egy kis időm és úgy gondoltam megpróbálkozok egyéb házi módszerekkel (előzőek nem váltak be).

- sokat olvastam a témában de SEMMI nem volt hasznos, így saját módszerekkel kezdtem kísérletezni, szakterületem a biológia.

- Rengeteget próbálkoztam krémekkel de sajnos nem segítenek, gyanítom, hogy ezeknek a pöttyöknek a megjelenése a nedves környezet hatása. Természetesen nem veszélyesek, de esztétikailag csúnyák.

- Olvastam egy teljesen bugyutának tűnő módszert, hogy ha fogkrémet kenünk rá, az eltünteti. Nos, nem teljesen.

ÁLTALAM BEVÁLT MÓDSZER LÉPÉSEI:

1. Alapos mosás kézi szapannal, ugyanis ezek a szappanok szarító hatásúak.

2. Fertőtlenítés (bármi megfelel, hidrogénperoxid stb), ezt elég egyszer ráfújni a mosás után a pöttyökre.

3. Növényi alapanyagú fogkrém (pl. menta stb. - legjobb a Colgate (ne fehérítős!) ) vékony rétegben rákenni a pöttyökkel borított területre (tényleg nem kell túl sokat) - maró hatását a fluornak köszönheti, amit tartalmaz, ennek hatására a bőr erősen hámlani kezd a mechanikai hatás következtében.

4. Beszórjuk hintőporral (szintén szárító hatású, nem hiába rakják a babák popsijára is xD )

- ezt 3 hétig minden este megismételni, a folyamat tulajdonképpen hámlasztás, amit elvégzünk, vagyis kiszárítjuk ezt a bizonyos területet.

- minden reggel tanácsos alaposan lemosni az előző este felkent dolgokat, kicsit ledörzsölni az elhalt hámréteget - ami ha picit fájdalmas, az teljesen normális. A folyamatot minden este meg kell ismételni...

- Nekem 3 év után ezzel módszerrel 3 hét alatt eltűntek ezek a mirigyek, persze az időtartam gondolom változó.

- Örülök, ha segíthettem a házi módszeremmel, nekem bevált, remélem nektek is be fog.

(A MÓDSZEREM BÁTRAN TERJESZTHETŐ MINDENHOL, nyugodtan másoljátok be mindenhova - elérhetőségem ahová várom a tapasztalatokat: doktorviktor@windowslive.com)

2013. aug. 17. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!