Mi lehet a baj? Fertőzés?
Figyelt kérdés
a hímvesszőmön piros kiütések(foltok) lettek.Mi lehet a bajom?Ha lehúzom a bőrt akkor a makk alatt a bőr széle is piros.2009. máj. 25. 09:11
1/7 anonim válasza:
Figyu, baromi meleg volt az elmúlt napokban, lehet, hogy csak ez a baj. Mosod rendesen? Azért én megmutatnám dokinak.
2/7 anonim válasza:
szerintem is menj el orvoshoz majd írnak fel gyógyszert meg kenőcsöt:)
3/7 anonim válasza:
lehet kaptál egy kis gombát lehet csupán a melegtől,vegyél szellősebb alsót amíg elnem múlik és púderezd be ha viszket is vagy ég akkkor jobb ha orvoshoz mész mert lehet kaptál egy kis fertőzést akár usziba akár szex alatt.
4/7 anonim válasza:
Ilyen melegben lehet kis fertőzés, mutasd meg dokinak!
5/7 anonim válasza:
Nekem általában egy bizonyos szappantól szokott ilyenem lenni, Én azt azóta mellőzöm.
6/7 anonim válasza:
Hello! Velem is volt ilyen, és tudom, hogy necc elmenni vele dokihoz... én 1 hétig szenvedtem vele, mire egy haverom javasolt egy oldalt, ahol neten keresztül orvosok megválaszolják a kérdéseimet (tehát nem égek élőben) és a kiütésekről is találtam egy videót: [link]
Ha ezeket az instrukciókat betartod nem lesz probléma, elmúlik! Nekem segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!