Túl sok Cola ivás okozhat valami problémát?
Figyelt kérdés
én ugy hallottam hogy nehezen fog ettöl felálni a pénisz...2011. dec. 27. 17:33
2/11 anonim válasza:
Ha a potenciádban nem is okoz problémát, a szervezetedben annál többet. A foszforsav ártalmas vegyület. Egyebek mellett a létfontosságú magnéziumot is kivonja a szervezetből, a csontokból, a kalciumot szintén.
4/11 anonim válasza:
A barátom születése óta csak kólát iszik, én még nem láttam mást inni, mégsem volt soha semmi problémánk felállításával. :D Tényleg nem a legegészségesebb dolog a kóla, mert egy csomó káros anyag van benne, de ilyen gondokat biztos nem okoz! :D
5/11 anonim válasza:
Magas vérnyomást okoz.
És csont problémákat.
6/11 anonim válasza:
És a sok üres flakon,környezet szennyező.
7/11 anonim válasza:
Ezek hülyeségek , semmi problémát nem okoz.Én egész kiskorom óta iszom és soha semmi bajom nem volt 20 év alatt.Sőt , tankönyvbe illőek az eredményeim az orvos mondta.A fogaimat sem sárgította vagy roncsolta és elhízást sem okozott.Semmi gondot egy szóval pedig mindig coca-cola vagy pepsit iszok és nem lightos vagy édesítőszeres , cukormentes szarokat.
8/11 anonim válasza:
Utolsó, ki hogy bírja. Van aki 30 évesen meghal a cigitől, van aki 80-90 évesen is szívja. Lehet, hogy neked bírja a szervezeted, de van akinek nem.
9/11 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van. Kinek milyen erős a szervezete. Van aki élete végéig iszik dohányzik, 85-90 évig el él, van aki 35 évesen meghall tüdőrákban.
Cólától esetleg öreg korodra csontritkulásod lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!