Hogy tudnám el tüntetni a makkom a pearly penile papules betegséget?
16 éves fiú vagyok és ilyen kis fehér bubik nőttek a makkom peremére sorban. Nem nagyon szeretnék orvoshoz fordulni vele mert szégyenlős vagyok a stb...
Itthoni eltávolítást valaki nem tudna ajánlani?
Előre is thx!:)
Én is azt mondom, hogy fordulj orvoshoz. Nem tudom, mi le-
het ez, de nem hiszem, hogy valami óriási kezelést igé-
nyelne, mely fájdalmas is. Talán adnak kenőcsöt, ecsetelőt
rá, esetleg belsőlegesen is kapsz valamit és rendeződik.
De ezt az orvos fogja tudni, neked is jobb, ha nem mi ta-
lálgatunk itt!
És most jutott eszembe (öregszem): otthon nehogy elkezd
magadat "kezelgetni"! Az hiányzik, hogy befertőződjön és
súlyosabb állapotba kerülj! Akár vérmérgezést is kaphatsz!
Ne nyúlj hozzá, menj orvoshoz!
Ilyen nekem is van a makkom peremébe. Nem rég voltam urológián, rövid fitymafék műtét miatt. ( Elsőnek engem is zavart hogy meztelenül kellett mászkálni, főleg hogy az orvos segédje egy csinos hölgy volt :D )
A műtét alatt teljesen hátra volt húzva a bőr a péniszemen. Szóval 100%osan kiszúrta a szemét ez a "betegség" de szóra se méltatta.
Teljesen ártalmatlan, valakinek van, valakinek nincs. Ez elvileg olyan átlagos mint azok a "zsírgombóc, pattanás féle pöttyök" a pénisz bőrén.
Ja és ha érdekel, 16 éves koromban jöttek elő ezek a "pearly penile papules" féle pöttyök
17/f
Szerintem is kellemetlen az egész, és érdemes eltávolítani.
Vannak rá házi praktikák amik az elején hatsosnak tűnnek, és már azt gondolod h bevált aztán mégsem...
Dr. Fekete Ferenc urológus 50E ftért leszedi...
Én most jelentkezek be;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!