Végbél tájékon szemölcs nőtt ki. Olvastam az interneten, hogy HPV-vírusgyanús lehet.8 éves kapcsolatom van, nem volt más partnerem. Megcsalásnak mennyi az esélye? 25/F

En csak annyit javaslok menj elobb orvoshoz, mert olyan biztos vagy benne, hogy HPV, kiderul hogy nem, szerinted utanna milyen lesz a kapcsolatotok? Plane ha huseges volt, te meg meggyanusitottad?
Tavaly a pasim elkuldte a dokija nemibeteg szuresre, mert csipte a vizelet, normalis volt, nem vadaskodott, sosem csaltam meg, es tudom, hogy o se engem, egyszeruen fel volt fazva, csak a dokinak ebben a mai vilagban a nemi betegseg elobb megfordult a fejeben, mint a megfazas :S
Jól van. Igazatok van az érzelemmel kapcsolatban is. Tényleg veszélyes gyanusítgatni, ugynakkor ha egyszer becsapnak, hiába van másik esély, mindig feljönnek ezek a dolgok. Szex nélküli randi volt véleménye szerint, én pedig ezt elhiszem, annak ellenére, hogy csak vonzónak tartotta. Úgy nehéz lebukni megcsalással, ha nem adnak esélyt arra, hogy rájuk nyissam az ajtót. Mindig próbáltam ezt elfelejteni, csak most van ez.
Amúgy aranyér nem volt, de az az aranyeres elzáródásos is lehet. Felesleges most tanakodni.
Így nem igazolható megcsalás valószínű. Tulajdonképp ennek a megerősítésére vártam volna, avagy cáfolására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!