Végbél tájékon szemölcs nőtt ki. Olvastam az interneten, hogy HPV-vírusgyanús lehet.8 éves kapcsolatom van, nem volt más partnerem. Megcsalásnak mennyi az esélye? 25/F
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 23:54
11/23 A kérdező kommentje:
Azon az info oldalon is össze-vissza beszélnek. Nyilván vérvizsgálat. De ha hpv lenne, azt is ki lehet magyarázni. Pl. közös pohár, aztán csók, aztán szop, majd kész a dolog. Lehet, hogy egyikünk ivott közös pohárból. Szerintem az orvosok sem tudják megítélni mert erős a fertőzőképessége.
2011. dec. 17. 00:23
12/23 anonim válasza:
A HPV vírus a férfiakra nincsen hatással ők csak hordozók , és igen át tudják adni a vírust bármelyik nőnek amelyikkel közösülnek.
13/23 A kérdező kommentje:
Igen nincsen hatással, csak seggem lyukánál nő egy kis szemölcs, aztán majd lehet, hogy a farkamon. Azt értem, hogy nőkre veszélyesebb, mi csak hordozók vagyunk. Nagy francokat! Mindkét nem hordozó és mindkettőnél okoz gondokat, csak nem egyenlő mértékben. Ha Hpv párosul hivvel, az nagy baj, mert felerősíti a gyengülő immun miatt, hamarabb alakul aidsé.
2011. dec. 17. 00:27
14/23 anonim válasza:
Figyelj: Van bármi okod arra, hogy bizalmatlan légy a barátnőddel?
Szerintem ha szeretitek egymást, bíztok egymásban, akkor nem kell rögtön arra gondolni, hogy félredugott.
El kell menned orvoshoz, ki kell deríteni hogy HPV vagy sem, milyen típus, aztán kivizsgálni a lányt is, mert neki is lehetnek gondjai belőle.
15/23 A kérdező kommentje:
Ahogy szorzok és osztok kb 8 év alatt 3000x volt szex, úgyhogy nyilván. De én tudhatom magamról, hogy nem volt más. Úgy lebukott, hogy randi szinten. A kezemet nem tenném tűzbe érte!
2011. dec. 17. 00:32
16/23 A kérdező kommentje:
Mind1. Nem akarom les.arni a dolgot, csak gondoltam írok valahova, mielőtt vérvétel, orvos, meg ilyesmi. Nem szívesen mutogatom a seggem egyes részleteit.
2011. dec. 17. 00:40
17/23 A kérdező kommentje:
Humán papilomáról beszélt 1-2 éve, hogy már az óvszer sem garancia. Ezt mintha ő mondta volna nekem fenyegetően! De ha baja lett volna, csak nem olyan hülye, hogy nem mondta, mivel ilyenkor visszafertőzném. Még én leszek bajban! :D Nőgyógyász majd megerősíti, hogy a fiúk a hűtlenebbek!
2011. dec. 17. 00:49
18/23 anonim válasza:
Olyan duhos vagy, pedig nem is vagy benne biztos. Menj el eloszor orvoshoz.
A poharbol ivott, amibol elotte valaki, aki HPV-es f@szt szopott meg mekkora hulyeseg mar. Azert nemi betegseg, mert nemi uton terjed, mint ahogy uszodaban sem leszek terhes stb.
De menj el orvoshoz, lehet kizarodott aranyered van, te meg egybol a baratnodben keresed a hibat. Nekem ugy tunik, neked nem a seggeddel, hanem az erzeseiddel van baj.
19/23 anonim válasza:
ma 01:12 leirta a lenyeget. Ahogy olvastam a soraidat az orditott az irasodbol, hogy nem a szemolccsel van bajod, hanem a baratnoddel..... Szegeny lany!
20/23 A kérdező kommentje:
Félreírtam, vagy te értettél félre. Egyszerű nyálas pohárra gondoltam, illetve az is megteszi. Sokan nehezen szánják rá magukat, hogy orvoshoz menjenek, előtte ilyen oldalakra írnak. Majd mások ítélkeznek, hogy szegény lány. Egyikünk sem szegény, de párkapcsolati téren én vagyok az elnézőbb. Teljesen normálisak szerintem a reakcióim. Az hazudik, akiknek ilyen gondolatai még eszébe sem jut. Ha megengeded előbb a seggem vizsgáltatom, nem az agyam(Lehet így alázgatni nyugaodtan, nincs nehéz dolgod). Amúgy szabad a pálya, nem kötözök magamhoz senkit, hogy szegény legyen bármelyikünk!
2011. dec. 17. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!