Érzékeny a jobb mellbimbóm minden kisebb érintésre.15/F Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Na szóval, a jobb mellbimbóm elég érzékeny és fel is van puffadva a másikhoz képest és mintha ilyen csomós lenne, vagy nem tudom, de nem piros. Értelmetlen válaszoktól kíméljetek, tudom hogy kínos.2011. dec. 14. 21:07
1/9 anonim válasza:
Holnap menj el orvoshoz vele,vagy a közeljövöben.
2/9 anonim válasza:
nekem is ezt volt a bajom,de elmúlt... :) szerintem az izzadságtól van.
3/9 anonim válasza:
Serdülőkorban vagy attól van nekem is volt ilyen problémám, először az egyik majd a másik fog szúródni magától el fog múlni, csak kellemetlen
4/9 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom kb 1 hete. De ahogy olvastam akkor nem kell aggódnom ?! 16/f
5/9 anonim válasza:
19 évesen is normális ? érzékeny és fáj ha a póló hozzáerve picit megdörzsöli. van 2 pici fehér pont rajt es piros....
6/9 anonim válasza:
Nekem is 1 hete fáj, 11 éves vagyok. Baj? Fel van duzzadva, piros is, ea
7/9 anonim válasza:
Nekem is 1 hete fáj, 11 éves vagyok. Baj? Fel van duzzadva, piros is. Nekem a bal is fáj ha megnyomom (de az nem annyira), de az nincs felsuzzadva és csak egy kicsit piros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!