Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A Hímvesszőmön megjelentek...

A Hímvesszőmön megjelentek szőrtüszők. Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
pattanásszerű? az szerintem igen, vagyis én már láttam olyat :)
2009. máj. 16. 13:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen apró pattanás szerű
2009. máj. 16. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj, ez természetes jelenség

ezek általában zsírcsomók szoktak lenni,amit nem szabad nyomkodni

Semmi baj nincs a péniszeddel!

2009. máj. 16. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
pici faggyúmirigyek. az emberi szervezetben a péniszen vannak az egyetlen olyan faggyúmirigyek, amihez nem tartozik szőrtüsző. nyugi, ott nem nő szőr. és ne nyomkodd ki, legtöbb pasinak van. és ha nyomkodod csak begyullad, elfertőződik.
2009. máj. 17. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:
De nekem nő ki belőle pár db szőr :S
2009. máj. 17. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtüszők, és igen, normális, minden ember hímvesszője szőrősödik normális körülmények között.
2009. máj. 18. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
a péniszen NEM nő szőr, mert szőrtüszők nem nőnek ki csak úgy, ott genetikailag nincsen, csak faggyúmirigy. ha mégis nő ki belőle, akkor nézesd meg orvossal, mindenképpen.
2009. máj. 18. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és már nem egy ilyet láttam :) tök normális!!!
2009. máj. 18. 20:47
 9/9 anonim válasza:
100%

Velem is előfordult hasonló eset,én is azt hittem h szőrtüsző, de egyik haverom kitalálta, hogy azok kiütések... Szóval utána jártam, találtuk ezt az oldalt meg ezt a videót:

[link]

Lekezeltem, ahogy előírták és most már minden okés. De tök sirály, mert ez valami orvosos oldal és kérdezni is lehet élőben a dokiktól, szóval ha a kezelés sem segít, egy próbát megér a kérdezés.

2009. máj. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!