Miért nem tudom felhúzni a bőrt a hímvesszőmön ha áll? Lankadt állapotba feltudom.
igen ez fitymaszűkület.
menj orvoshoz
Igen.Mennyi idős vagy?
Kádban,fürdéskor meleg vízben húzogad,de óvatosan és lazulni fog a bőr,attól helyre jöhet.
De egyedül gyerekként is elmehetsz urologushoz aki megnézi,csak ha valami orvosi beavatkozásra kerülne később sor akkor kell szülői nyilatkozat,hozzájárulás.Akár a saját körezti orvosod is meg tudja nézni.
Ha csak merev állapotban van gond,akkor még nem olyan komoly remélhetőleg a szükületed.Húzogasd rendszeresen,de ne erőltesd túl.
Egyáltalán nem tudod hátrahúzni,vagy meddig tudod?
Menj el orvoshoz,de teljes körülmetélést ne hagyd mert csúnya lehet,meg érzékeny lehet majd tőle a makkod.Meg szerintem nincs is szükség metélésre,válasz inkább plasztikát,azzal apró vágással lazítnak a bőrőn és nem marad heg se.
Vagy húzkod fürdés közbe hogy lassan idővel minnél hátárbb tud húzni.De menj dokihoz nézesd meg aztán majd tudsz döntei mi legyen.
gyakorolsz.
beülsz forróvízbe a kádba és hátrahúzod a fitymát és próbálgatod megérinteni. nekem is ez volt, most is kicsit érzékeny még, de ez már türhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!