Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki tud segiteni?

Jofejgyerek kérdése:

Valaki tud segiteni?

Figyelt kérdés
A fitymámon fehér foltok jelentek meg és nem tudom hogy ez most mi?Értelmes válaszokat várok!!!
2011. dec. 9. 17:58
 1/9 anonim válasza:

Éltél nemi életet mostanában? Ha igen akkor valószínűleg összeszedtél vmit, akár gomba, akár vmilyen más nemi betegséget.

Viszket, fáj, csíp, váladék van?

2011. dec. 9. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
nem éltem még szüz vok és nem tom mi ez:S
2011. dec. 10. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy fordecyne foltok(tuti rosszul írtam le),ez nem egészségügyi gond,hanem esztétikai.Annyit tesz ,hogy kamaszkorban korai,vagy későinél hirtelen a makkon megjelenek ezek a foltok,ezt többnyire csak lézeres kezeléssel lehet eltűnteni csak,igen ritkán van,hogy magától elmúlik.De nem egészségügyi probléma.
2011. dec. 10. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:

"Annyit tesz ,hogy kamaszkorban korai (mi?),vagy késői(mi?)nél hirtelen(?) a makkon megjelenek ezek a foltok,(hol?)"

Esküszöm, ekkora baromságokat nemigen olvastam még, max a kommentvitézen... XD Ez a gyerek meg folyton csak okoskodik itt, de még írni, fogalmazni sem tud, meg neki sem volt soha még csak hasonló baja se. XD

De miféle foltok ezek, hogy néznek ki? És mennyi a korod?

És ha már itt tartunk, talán ha kérnél és nem várnál értelmes válaszokat, akkor inkább kapsz is.

2011. dec. 10. 21:48
 5/9 A kérdező kommentje:
12/f
2011. dec. 11. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
De miféle foltok ezek? És hogy néznek ki?
2011. dec. 15. 06:21
 7/9 A kérdező kommentje:
orbán volt
2012. jan. 4. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
a Viktor?
2012. jan. 6. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A macskától van?
2012. szept. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!