Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetseges hogy, gombas a makkom?

Lehetseges hogy, gombas a makkom?

Figyelt kérdés
Ma epp eszre vettem masturbalas kozben, hogy a makkom korul kicsi pontok, apro pici holyagocskak jelentek meg, nem tudom mi lehet az, de meg a mult heten tuti nem volt ott, felek hogy valami gomba lehet, nagyon megijedtem, es felek hogy nem mullik el es baj lessz belolle!
2011. dec. 9. 10:18
 1/7 bánomisén ***** válasza:
Nyomás orvoshoz, nézze meg, hogy mi ez. Tudom, hogy kínos, de még mindig jobb, mintha tényleg baj lenne ezekből a hólyagokból.
2011. dec. 9. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:
ciki dolog 16 evesen odaalitani :-|
2011. dec. 9. 10:27
 3/7 bánomisén ***** válasza:
Dehogy ciki! A gomba NEM nemi betegség, akár attól is elkaphattad, hogy nem mostál kezet pisilés/maszturbálás előtt és koszos manccsal fogdostad. Menj csak el, ez nem ciki, máskor meg moss előtte is és utána is kezet.
2011. dec. 9. 10:41
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

na ilyen!

csak termeszetesen nincs ennyi es sokkal kisseb, de ennyire nem veszes mint a kepen. nagyon apro es kics, de szerintem ilyen tipusu, mi ez? valaki ert hozza?

amugy meg 1 honapja nem tisztalkodtam alaposan mert gipszbe van a labam, es nem tudok tusolni, furodni, talan azert?

2011. dec. 9. 10:52
 5/7 bánomisén ***** válasza:

Miért nekünk, laikusoknak mutogatod? Menj el orvoshoz, attól, hogy kikeresed a netről, még nem fogsz meggyógyulni. Ha meg nem tisztálkodsz, akkor ne csodálkozz, hogy begombásodsz. Attól, hogy a lábad be van gipszelve, a fütyidet még meg tudod mosni... vagy azt is begipszelték a kezeddel együtt? Aki maszturbálni tud, az mosakodni is tud :-P

Nyomás az orvoshoz.

2011. dec. 9. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
megnyugodhatsz, ez normális. nem fertőzés, még ott is van az oldalon amiről linkelted a képet, hogy It is a harmless anatomical variation.
2011. dec. 9. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem gombás, és ártalmatlan is. Én tegnap voltam urológusnál mert rövid fékem volt, ezért megműtötte. Ciki? Mondta az ápoló nő hogy oda dobjam le a ruháimat pulcsi le, alulról pedig minden és feküdjek fel ide. Mondom jól van leveszem addigra biztos elmegy, erre látom hogy még mindig ott van az orvossal, kiderült hogy ő a segédje is. Kb 2 másodpercig voltam "szégyenlős" aztán meg minek legyen az az ember.. ők naponta látnak ilyet.

Na vissza térve a panaszodra nekem is ugyan ez van. Műtét alatt egész végig hátra volt húzva a bőr, szóval az orvos látta hogy nekem is olyan, de nem szólt semmit, ergo ártalmatlan, és elég sok férfinak van ilyenje. 17 /f

2011. dec. 9. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!