Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hasmenés és impotencia vesztés...

Hasmenés és impotencia vesztés. Mi okozhatja? Voltunk már orvosnál a párommal emiatt, de minden vizsgálat negatív. Kb. egy éve megy a hasa és napi 10-15ször látogatja a wc-t, impotenciája 3 hónapja hagyott el minket.25 éves a szerelmem.

Figyelt kérdés
Valakinek valami ötlet?
2011. dec. 7. 07:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem mondjuk nem az volt a kérdés lényege, hogy mit vesztettek és mit nem. Értjük miről van szó, nem kell kötözködni.
2011. dec. 7. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Gondolom, ha egy mondatban ötször hangzik el, hogy "izé", te akkor is érted... Amúgy, nézd szó szerint a dolgot. Nem kötekedés. Elmúltak a merevedési problémák 3 hónapja, de van helyette hasmenés.
2011. dec. 7. 17:07
 13/21 anonim ***** válasza:

12 az első tisztázta, a kérdező rosszul használja a kifejezést. Az már kegyetelnség, még napokig ezen szövegelni, mikor egy valóban nagy probléma van a háttérben: a kérdező kedvese ettől a nem diagnosztizált betegségtől kezd kimerülni, kikészülni.

tessék kivizsgáltatni, mi okozza!

2011. dec. 7. 17:11
 14/21 A kérdező kommentje:

Persze, hogy potencia :))) hülyeséget írtam, előfordul az ilyen, főleg ha nincs egy nyugodt percem mert annyira aggódom.

Köszönöm a válaszokat!

Nem fogyott egy dkg-ot sem szerencsére.

2011. dec. 8. 10:29
 15/21 A kérdező kommentje:

Amiket említettetek vizsgálatokat mindegyiken volt, egészségi állapota az orvos szavaival élve, olyan mint egy újszülötté.

Felkeresünk egy újabb orvost, hátha ő tud valami okosat mondani.

2011. dec. 8. 10:35
 16/21 anonim ***** válasza:

A tényleg volt ételallergia-vizsgálat, tükrözés, ultrahang, biopszia, akkor felesleges újabb doki.

Keressetek egy pszichiátert, mert idegi alapon lesz. (A pszichológus itt már nem elég.)

2011. dec. 9. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Off /előzőre/

Ezt szeretem a gyk-n ! itt vannak a világ legjobb diagnosztái! Tévedhetetlen bölcsei! Minden bizonytalankodás nélkül, az igazság letéteményesesei!

2011. dec. 9. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
na, kiderült valami?
2011. dec. 24. 02:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Még nem, de a potenciával már semmi gond :)
2011. dec. 25. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor aktuálissá vált az impotencia vesztés :) ennek azért örülünk :) (én még nem szóltam hozzá, csak most olvastam a kérdést, de nem tudtam szó nélkül hagyni, hogy a végére csak igazzá vált a kérdésed első mondatának vége :)
2012. febr. 13. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!