Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület műtéten átesett...

Fitymaszűkület műtéten átesett ülő munkát végzők, mennyi időre mentetek táppénzre?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

OFF: Ilyen önmagában továbbra SINCS hogy "fitymaszűkületi műtét". EZ EGY GYÜJTŐFOGALOM!

Kedves Kérdező!

Tessék megnevezni, mire gondolsz ezen belül,... (Fékátvágás? Bemetszés? RKM/TKM?) ...mert ahogyan azt idefent olvasni lehetett több topikban is, mindegyiknek más a regenerálódási ideje, függően a beavatkozás mértékétől, és súlyától! Mert a sok hülyegyerek felkapta az egyvki hozzánemértő által közzétett hülyeséget, a sok hülye meg megy utána, aztán jönnek kifelé az értelmetlenségek. Pontosíts azon, mire vagy kíváncsi, és egy életkor sem lenne érdektelen...

2011. dec. 5. 23:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Életkor 30, pár hónapja alakult ki, és az orvos csak annyit mondott, hogy lehet, hogy műtétre lesz szükség. De hogy milyen műtétre, azt nem tudom, mert a férjemről van szó, nem rólam, és az orvos nem mondott még konkrétumot. Csak a munkája miatt kérdeztem, mert nemrég helyezkedett itt el, és nem mindegy, mennyi időre esne ki, hogy hogy időzítsünk.
2011. dec. 6. 10:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem fitymaplasztikám volt. Iskolába járok. A műtét után fél órával saját lábamon hagytam el a kórházat. Két hétre kértem igazolást a háziorvostól. Vigyázni kell vele, nehogy megerőltesse magát, mert szakadhatnak el hajszálerek.
2011. dec. 6. 17:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából emiatt is fontos, mennyi ideig lábadozik, mert van egy kisbabánk, aki nagyon szeret apa kezében lenni. Nem mindegy, mennyi ideig nem foghatja... :)
2011. dec. 7. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Teljes körülmetélést semmiképp se akard... az nem jó... de a többi megoldás, amik civilizáltak, sokkal hamarabb is gyógyulnak. Pár nap.
2011. dec. 7. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:

pár nap?átestél már rajta??

nekem 5 napja gyógyúl és még mindig baszottúl fáj

2011. dec. 8. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Teljes gyógyulás van 2 hónap is!
2011. dec. 8. 14:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Teljes körülmetélésen estem át, az korán gyógyult meg, de tönkretette a péniszemet egy életre. Van még kérdésed?
2011. dec. 18. 20:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, van kérdésem, mert valószínűleg a férjemnek is teljes körülmetélése lesz. Hol műtöttek? És hogx érted, hogy tönkretette? Őszintén érdekel minden rosszindulat nélkül, és sajnálom, de szeretnénk körültekintően tájékozódni.
2011. dec. 19. 09:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Őt a Heim Pálban műtötték, még a '80-as évek közepén. Az orvosa ma is osztályvezető főorvos, csak nem meszelték el, őt meg lehetetlen helyzetbe hozták ezzel a teljes körülmetéléssel, ezért ennyire elkeseredett és tehetetlen. Nem tudja, de nem is meri véglegesen megoldani ezt a problémáját.

De amúgy figyelj! Tényleg jobb sokaknak, ha marad valamennyi fityma. Sokan féltik, mert félnek, hogy megváltozik a maszturbálás élménye, vagy mint a nem lézerrel műtöttek zömének marad ott a fék helyén egy ízléstelen bumszli vagy ödéma, az meg hogy néz ki!?

Az esztétikusság mellett megint nem lehet elmenni szó nélkül, de a Magyarországon használt metélési módszerek zöménél a végkifejlet valami hasonló lesz, ezért is idegenkednek méginkább annyian tőle.

De a férjed nem érdeklődik a lehetőségei után? Minden kutatómunkát te végzel, kedves Kérdező!?

2011. dec. 24. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!