Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe vérzés körülmetélés után?

Enyhe vérzés körülmetélés után?

Figyelt kérdés

2 napja lettem körülmetélve. Az orvos azt mondta, hogy másnap reggel vegyem le a kötést, és ha jónak látom rakjak helyette másikat. Így is tettem. A péniszemen szinte semmi nem látszik, egyedül a hátulján a varrat, amúgy semmi erősebb duzzadást vagy ilyesmit nem látok. Egyáltalán nem is fáj semmi, a kötések azonban rendszerint véresek szoktak lenni kicsit. Nem nagyon, és mint mondtam, fájdalmat sem érzek meg semmit, de azért látszik a vér a gézen.

Ez normális? Lehet jobb lenne inkább nem kötözni, hogy ne érjen hozzá a sebhez a géz? Az orvos azt mondta, hogy csak akkor van baj, ha folyamatosan vérzik, de nem tudom, hogy ez annak számít-e.

2011. dec. 4. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
11%
Miért vagy körülmetélve? Cukorbeteg vagy?
2011. dec. 7. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Fitymaszűkület. És tudom, hogy valószínűleg lehetett volna más megoldás is, de ez lett, kész. Tudom, hogy te nagyon rosszul jártál vele, olvastam már válaszaidat, de ha tényleg annyira durva lenne a helyzet, mint ahogy mondod, nem lenne ennyire elterjedt a dolog (az USA-ban pl. az emberek 60%-a körül van metélve). Te csak egyszerűen rosszul jártál, ettől nem kell minden kérdésre olyan válaszokat adni, amikkel megpróbálod elvenni az emberek életkedvét.

Lehet én is meg fogom bánni, de lehet, hogy nem. Olvastam már pozitív és negatív véleményeket is a körülmetélésről, majd kiderül, hogy nekem hogy jön be.

2011. dec. 8. 01:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy jártam az orvosnál, és megállapította, hogy semmi gond nincs, csak jobb ha nem kötözöm. Szóval a kérdés már tárgytalan.
2011. dec. 8. 01:53
 4/4 anonim ***** válasza:
10%

Nekem is rossz, hogy körülmetélt vagyok, az USA lakosságának a 60%-a meg hidegen hagy, egyszerűen rossz és kész... de hát már sokat nem lehet csinálni (kivéve a TLC-t, én azt tartom egyetlen megoldásnak, mást nem találtam)...

Ha te jól érzed magad körülmetéltként, akkor szerencsés vagy, ennyi... ettől még nem kell senkit leszólni, aki a várható veszélyekre hívja föl a figyelmet, szerintem. Bocs...

2012. jan. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!