Mikor növök meg? :/
Figyelt kérdés
160 centi vagyok és szinte mindenki magasabb nálam és ez nagyon zavar. Barátnőt nem is tudok találni mert 5-10 centivel magasabb nálam minden lány. Mikor növök meg végre?
14/F
2011. dec. 4. 01:13
1/9 anonim válasza:
Nem igazán tudom, milyen életmódot folytatsz.
De ha szeretnél fejlődni, mindenképpen élj egészségesen, sok vitaminnal, és sportolj. A piát cigit hanyagold még kicsit legalább.
Hidd el, a szervezeted meghálálja, hiszen még bőven a fejlődési korszakban vagy
2/9 anonim válasza:
amiket az elso irt hozzafuznem h aludj sokat
4/9 anonim válasza:
Na tessék! jelöljétek be egymást fészen, és már jó is :) amúgy az alumínium hat a pajzsmirigyre, ami felelős a növekedésért. de azért szenyóba ne rakjál :D
5/9 anonim válasza:
Ember én kb. 16-17 éves koromban nőttem nagyon sokat, előtte mindenki lealázott magasságban a suliban, csajok is, pasik is, egyetlen 1 csaj volt az osztályban, aki kisebb volt tőlem. Aztán megindultunk középsuliba, és szó szerint úgy tűnt, mintha azok a csajok összezsugorodtak volna mellettem :D Amúgy meg 160cm 14 évesen sztem bőven elég, én 20/F vok most, és 172 vok, na nemrég mértem nőttem kb + fél centit :P xal 172,5.
6/9 anonim válasza:
Mennyivel magasabb nálad az apukád?
Azért kérdezem mert vagy akkora leszel,vagy még magasabb is,de kisnövésűeknél is 15-16 éves korban szokott magasságra lényeges növekedés lenni,de olyan is van aki csak 18 évesen kezd el nyúlni és akár 20 cm-t is nő.
7/9 anonim válasza:
A 160 cm sajna alacsony már 14 évesen,mert inkább már 170 vagy még magasabbak a mai fiatalok ennyi idősen.De kb 1,5-2 év talán.
8/9 A kérdező kommentje:
18:36~ apukám kb 30 centivel magasabb
2011. dec. 14. 22:47
9/9 anonim válasza:
Akkor magas apukád van,akkor nincs miért aggódnod,te is szépen idővel magas leszel,nyugi,csak várd ki türelemmel.Lehet mire középsuliba mész,vagy 15-16 éves leszel akár 15-20 cm-t is nősz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!