Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy mondjam meg anyáméknak h...

Hogy mondjam meg anyáméknak h néha nagyon fájnak a heréim és el akarnák menni az urológushoz?

Figyelt kérdés
kérlek csak normális válaszokat szeretnék kapni! ez nekem nagyon fontos!

2011. dec. 3. 19:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Hogy mondjam meg anyáméknak h néha nagyon fájnak a heréim és el akarnák menni az urológushoz?"

Hát így:

"--Anyu! Néha nagyon fájnak a heréim és el akarok (szeretnék) menni az urológushoz!"

Egyszerűen nem értelek! 17 éves vagy! Elvileg majdnem felnőtt! hogy lehetsz ennyire anyámasszony katonája? Tudnál te beszélni anyáddal, ha akarnál, de nem akarsz, kifogáskeresés gyanánt meg kiírod ezt a kérdést ide! Hát szánalom.

Ráadásul a kérdésedbe beleírod a választ is... VICC!

Ezek után azon se csodálkozom, hogy míg más tizenévesnek nem jelent gondot orvoshoz elmenni, ha baj van, akkor sem, ha gátlásosak valamennyire, neked igen! Mert cselekvés helyett kibúvót keresel, hogy el próbáld kerülni az elkerülhetetlent. Ezt hívják nyámnyilaságnak.

Keress rá egy dokira, érdeklődd meg telón a rendelési helyét-idejét majd, fogd meg a TAJ-kártyádat és MENJ EL!

Hihetetlen, hogy ez neked ennyire nem általános 17 éves fejjel! :O

2011. dec. 3. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem tudsz szerbül.

Akkor meg így:

Hát így:

"--Anyu! Néha nagyon fájnak a heréim és el akarok (szeretnék) menni az urológushoz! Légyszi kísérj el egyhez, mert nem tudok szerbül!"

(Ez viszont nem szégyen.)

2011. dec. 3. 19:51
 13/17 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszónak szolok: ez van, a többieknek akik értelmes választ adtak azoknak köszönöm
2011. dec. 3. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor talán tenned kéne azért, hogy "ne legyen ez" (pl. h. ne legyen herefájás, és talán szólnod is kéne anyukádnak, és talán el is kéne menni tényleg az orvoshoz.) Mert így nem csoda... ez van, fájnak a heréid, te meg kibúvót keresel. VICC.

Egyébként én is értelmes választ adtam, más kérdés, hogy te ezt képtelen vagy értékelni, ami a kiírt kérdésedet és a hozzáállásodat látván nem is csoda.

#11-12-es voltam. Üdv.

2011. dec. 3. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnállak kedves kérdező, én is szerbiai vok, és nekem is van egy problémám, a fitymaszűkület, és azért nem megyek vele orvoshoz, mert szintén nem tok szerbül sry :( Még az a szerencsém (bár nagyon itt lenne már az ideje), hogy nincs párkapcsolati életem egyáltalán.
2011. dec. 5. 00:43
 16/17 anonim ***** válasza:
nem értem, hogyhogy ne nem tudtok szerbül amikor ott éltek ?? iskolába hova jártál ?? ott is szerbül beszélnek.
2011. dec. 5. 10:08
 17/17 A kérdező kommentje:
attol h ott élunk az nem azt jelenti h tudnunk is kell -.-"
2011. dec. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!