Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szüneteltessük egy kicsit a...

Szüneteltessük egy kicsit a szexet?

Figyelt kérdés

A barátomnak 1 hónapja votl kb herevisszér műtéte(alhasi bemetszéssel) és azóta szexeltünk már, nincs sok szex de nah.... a léyneg h még mingid fáj neki, és az a baj h azt hiszi h nekem oylan létfontosságú az h szexeljünk, pedig nem az, én megvárnám h meggyógyuljon h ne fájjon neki.de az a baj h ő meg ha kíván mintig elkezd játszni és mindig odajutunk és mondja h de ő kívn, mondom én is őt,de meg kellene várni, psze ezt nem szex előtt mondtam közvetlen, a léyneg h sztetek szüneteltetni kellene kicsit ? h megygógyuljon teljesen ? vagy nincs jelentősége ennek ? mert volt ahol azt mondták h szexelhetünk de volt ahol azt h nem kellene...

bunkók kíméljenek!

2011. nov. 29. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát a fájdalmát neki kell éreznie....Általában műtétek után 6-8 hét lábadozási időt javasolnak...

Nyugtasd meg, hogy nemcsak a szexért szereted...

2011. nov. 29. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
nem kíméllek!!
2011. nov. 29. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
tehát szüneteltessük. de mondtam neki msot is 10-15 perce h akk szüneteltessük, mert ha picit véleltne hozzáér fáj neki nagyon :/ mert h gyógyuló folymatban van ... de azt válaszolta h de ő kíván, de mondom én si téged de most szünetelztetni kellene, am sztem elhiszi h nem a szex miatt avgyok vele lasssan 2 éve és 2 hónapja járunk :D
2011. nov. 29. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor kemény legény, ha még a fájdalmat is bírja...ha neki jó, akkor fogadd el....:)
2011. nov. 29. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:

okÉ:P hát most sikerült rávennem h szüneteltessük, pont kapóra jön h holnaptól menstruálok, és az 5 nap:) szal így tud pihenni odalent ...:D

köszi a kommit :)

2011. nov. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!