A péniszemen apró pattanáshoz hasonló duzzanatok vannak (többi lent)?
Olvastam a webbeteg.hu-n hogy ezek a tüneteknek ha nincs mellékhatásuk, nem viszket és nem fájnak csak olyanok mintha pattanások lennének. Nekem már jó pár éve megvannak, de azt hittem kisebb koromba serdüléssel jár, de mostanra idegesít hogy nem tűnnek el.
A kérdésem az lenne hogy valakinek ha volt még ilyen milyen kenőccsel? Kezeléssel sikerült eltüntetnie.
lófaszt gomba
valami frájdisz pöttyök ..faszomtudja hogy írjákod van
K*rvára élvezem az ilyen "goréh vagyok a kib*szott hozzászollásommal, fel is kerülök az egyik k*rvajókommentelők oldalára"
Az ilyeneknek üzenem! Hogy ne a p*csötöket vágassátok le, hanem egyből a fejetek..nem nem a f*szfejeteket, a nyakadtól barátom, a nyakadtól! Sok mindenkinek szívességet tennél!
Aki meg rendesen válaszolt annak köszönöm a válaszait ment a zöld pacsi
És igen, én kérek elnézést akik normálisan válaszoltak, millió egy kérdés van már erről csak nem tudtam hogy keressek rá.
Nem tudtam hogy fordyce a neve.
Jó lenne egy bőrgyógyásszal megnézetni! Az lenne a meg-
nyugtató megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!