Anabolikus szteroid?
Figyelt kérdés
22 eves testepites hobby szinten nyomom 2 eve, nekifogtam/fognek szteroid kuranak napi adag 30mg lenne 1 heten 5x. Danabol-rol lenne szo. Aki hasznalta is v hasonlo valamit tudna-e mondani ? :) me sokan mondanak negativot de nem is hasznaltak. mi a mellekhatasa? talan nemiszervre kihat-e ? 1-2 honapos kurarol lenne szo. koszonom a valaszokat elore is2011. nov. 26. 14:56
11/13 anonim válasza:
annyi f*szsagot osszeirtok itt hogy az mar faj ,fogalmatok sincs a szerekrol ,individualis eseterkbol indultok ki , es egylapon elitititek az osszes szteroidot ,egyaltalan nem vagytok tisztaban a temaval
12/13 anonim válasza:
Lány vagyok, ne gyertek már elő avval, hogy a lányoknak tetszenek a kigyúrt pasik, ritka az a lány akinél ez bejön.
Most erre majd azt mondják azok, akik kigyúrtak, hogy ők ismernek, mert persze, hogy vannak, de mint már írtam ez az átlagnépességre nézve, ritka.
13/13 anonim válasza:
Ritka az a lány akinek bejönnek az izmos srácok, istenem ezen de jót nevettem xdxd
Mi lesz a következő?A fiúk utálják a jó seggű, jó mellű lányokat? xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!