Orvos kineveti a kis peniszt?
Figyelt kérdés
Mennem kellene fitymafek eltavolitasra csak felek hogy kinevetnek vagy hogy fognak dolgozni a peniszemen mivel lankadtan eleg pici. van mikor 8cm. de ha ideges vagyok akkor osszemegy 4-5re is es valoszinu az orvosnak osszefog menni. Nem ertem mert mereven 18cm.2011. nov. 23. 19:28
11/11 anonim válasza:
Nem, nem vigasztalásból szoktuk mondani. Nem nagy élmény ha valaki a 20 centijével nem tud bánni, és azt hiszi, hogy elég megmutatnia. Egy kisebb "kvalitásokkal" rendelkező viszont sokkal lelkesebb és többet tesz az eredmény érdekében, ezzel próbálja kompenzálni a hiányosságait. Ha választhatok, akkor én inkább a kisebb, de lelkesebb fajtát választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!