Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Orvos kineveti a kis peniszt?

Orvos kineveti a kis peniszt?

Figyelt kérdés
Mennem kellene fitymafek eltavolitasra csak felek hogy kinevetnek vagy hogy fognak dolgozni a peniszemen mivel lankadtan eleg pici. van mikor 8cm. de ha ideges vagyok akkor osszemegy 4-5re is es valoszinu az orvosnak osszefog menni. Nem ertem mert mereven 18cm.
2011. nov. 23. 19:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nekem is valószínűleg mennem kell ilyen dologra, de engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy kinevetnek e vagy sem. Gyerek vagyok nem nagyon zavar. Téged se zavarjon. Ha magába röhög, akkor szard le.:D Valószínűleg már az orvosnak volt dolga fonnyadt pénisszel is, szóval a nem a méret a lényeg. XD Hidd el nem fog kinevetni. :D
2011. nov. 23. 19:34
 2/11 anonim válasza:
Főleg ha ez a szakmája. Biztos látott már rosszabbat is. :D Meg köztudott, hogy a hidegben, idegességben összemegy... :)
2011. nov. 23. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy az övé mekkorra. Lehet, hogy még irígykedni is fog rád.
2011. nov. 23. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Vicces a kérdés. Biztos vagyok benne, hogy látott már annyi péniszt az az orvos, hogy különösebben nem vált ki belőle semmi érzelmet, ha valamelyik kisebb vagy nagyobb az átlagosnál.
2011. nov. 23. 19:36
 5/11 dorethea ***** válasza:
Elhiheted, hogy baromira nem fogja érdekelni, hogy mekkora. Én orvostanhallgató vagyok, ráadásul lány, a hullánk férfi, senki sem cikizte még csak annak sem, pedig azt már nem érdekli. Eleget látott már az a doki is akihez mész képen, élőben, nem fog kinevetni még magában sem, garantálom!
2011. nov. 23. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem nevet ki nyíltam, de a nővérrel összenéznek. Figyeld csak...
2011. nov. 23. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Te jó isten ember, tudod hány pali lenne hálás istennek ha ekkora p@cse lenne mint neked? Mi lesz itt a következő már a 20 cm fölöttiek is szorongani fognak? Komolyan ledobom a hajam. Nekem ma volt fékátmetszésem, inkább azon izgulj, hogy utána ha kimegy az érzéstelenítő, hát nem épp a legjobb érzés..
2011. nov. 23. 21:02
 8/11 A kérdező kommentje:
milyen volt? neked mik voltak a tunetei hogy nezett ki? remelem hogy megoldja egy ilyen mutet?
2011. nov. 23. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem fogja kinevetni, mert Ő tudja, hogy semmit nem jelent az, hogy nyugalmi állapotban mekkora. Lehet, hogy akinek nyugalmi állapotban 15-16 cm, merevedéskor csak 1-2 cm-t változik a tiéd meg több, mint 10-et. A 18 cm elég jónak számít, de nem tudom, hogy hallottad-e a mondást "nem a méret a lényeg"- és ez tényleg így is van ;-)))
2011. nov. 24. 09:18
 10/11 anonim ***** válasza:
"A nem a méret a lényeg" mondást vigasztalásból szokták a nők mondani... :)
2011. nov. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!