A körülmetélést válasszam utoljára?
Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van és szerdán lesz a műtétem, megbeszéltük az orvossal,hogy körülmetélés lesz, azonban később szóltam neki,hogy inkább más megoldás legyen mert nagyon sok rosszat olvastam a metélésről.
Azt mondta,hogy megoldható,de kozmetikailag nem lesz olyan szép, de legalább nem metélve lesz, és fent áll annak is a veszélye,hogy még egyszer kell majd műteni néhány év múlva mert visszaszűkülhet.
Még van időm változtatni a döntésemen,ki mit gondol?
Olyan rosszakat olvastam a metélésről,hogy bevállalnám az újabb műtétet is,de ha nem lesz valami szép....ettől félek,hogy csúnya lesz.
2011. nov. 23. 15:12
11/12 anonim válasza:
Nos? Döntöttél már, mit szeretnél, kedves Kérdező? :-)
Hogy milyen műtét legyen holnap?
Üdv: EE
12/12 anonim válasza:
Ha van egy kis esze, akkor nem vágat le mindent.... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!