Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiak milyen orvoshoz...

A férfiak milyen orvoshoz szoktak menni ha bajuk van a péniszükkel minden ok nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem eleve nem tetszik, hogy görbe. Barátnőmnek tetszik nem itt a gond. Az utóbbi időbe nehezebb áll fel és sokkal hamarabb lepuhul:S És sajnos hamarabb el is sül. Ez a hamarabb azért még 20 perc körül van de régen ez 1 órát is jelentett. Ma pedig csinált volna 1-2 dolgot és semmi:S Ő azt mondta nyugodjak meg de én félek és nem tudom mi lehet vele. Szeretném ha értelmes segítő hozzászólásokban mondanátok tanácsot mert elég ciki nem hiányzik még a csesztetés is:( Előre is köszönöm! Orvoshoz is furdolnék vele ha nincs más.
2009. máj. 11. 20:57
 1/7 anonim válasza:

bár nem vagyok szakértője a dolognak de nőknél is ugy van h ha bármi baj van akk elmennek nődokihoz

sztem teis menj el egy urologushoz és akk kiderül h mi a baj nemtudom h elötte kell e háziorvossal beszélni v sem:S

sok sikert:)

2009. máj. 11. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Ááá szóval urulógus:) Köszike. Hát nem tudom mert anyának nem mertem mondani de engem nagyon zavar:S Azért tavaly ilyennel nem volt gondom egy csepp se:( Most meg tényleg és nem tudom miért:( Jó igen mostanság volt sok gond köztünk veszekedés de attól? Nem hiszem:( 1,5 éve járunk és mégis attól félek h elhagy ha lenne valami, bár azt mondta segít akármi van de hát... Köszi még1X
2009. máj. 11. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:

ugy tudom h a kifejezetten erre szakosodott orvos az andrologus. (remelem igy hivjak es nem irtam el)

viszont lehetnek lelki okai is. stressz pl. az ilyesmire pszihologus vagy szexual terapeuta a szakember.

2009. máj. 11. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne félj az urologustól , nem muszály anyukádnak elmondani hiszen nagykoru vagy ??!!! nem kell beutaló csak menj el egy állami urologushoz az ingyenes is !!!
2009. máj. 11. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Kiderült ahogy néztem a neten hogy vmi rövid fék bajom is van. Szóval pl egyrészt azért görbe szóval az magyarázat arra h miért hajlik néha vissza ha alul vagyok. De azt még most se tudom hogy mostanság miért puhul stb:S Anyával most beszéltem azt mondta ne aggódjak de holnap megyek háziorvoshoz aki sebész szóval a fék gond elintézve. De akkor is félek mert hamarabb elmegyek holott nem akarok és nagyon jó meg minden meg most már kevésbé áll fel:SDe eddig köszönöm. És igen andrológus. De egyenlőre azt még nem látogatom meg:D
2009. máj. 11. 21:44
 6/7 anonim válasza:
Nos sokszor elofordul egy ferfi elteben, h valamiert 1x nem ugy mukodik mint kene, ez eddig nem gond. De ha a kovetkezo szexnel nagyon eszed magad, h nehogy megismetlodjon akkor az nagyon negativ hatassal van a merevedesre. Es igy tovabb ! Ennyi kb az egesz. Ez csak mentalis problema, nemregiben en is atestem egy ilyesmin.DE mar minden rendben van es nekem is visszaalt az 1 masfel ora szex!
2009. máj. 14. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát na igen csak amíg meg nem lesz jó addig az lesz bennem szóval nemtudom. Sőt most éppen barátnőm is azt mondta pihenjen inkább. Mert ő se akarja h mégroszabb legyen meg hátha úgy javul.
2009. máj. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!