Minden reggel arra ébredek, hogy iszonyatosan fáj a fejem. Általában miután kikelek az ágyból elmúlik, bár ma éppen nem akar, úgy fáj, majd szét hasad. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Most ébredés után megmértem a vérnyomásom, ülve. Először 154 volt. Folyamatosan mértem, és minél regebb ideje voltam ülő helyzetben, annál alacsonyabb lett, a végén már "csak" 133 volt. 41 éves vagyok, nem szedek semmi gyógyszert semmire. Mi okozhatja ezt?2011. nov. 22. 09:59
11/16 anonim válasza:
Van elég levegő a szobában? Nincs nagyon elhasználódva? Mert ez is okozhat fejfájásos ébredést.
12/16 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, elnézést, dolgoztam. Nos nem hajnalban szoktam kelni, hanem általában de. 9-10 körül, bár igaz, hogy igen ritkán fekszem le éjfélnél, éjjel egy óránál hamarabb.
Párnát abszolút nem használok gyerekkorom óta, az ággyal nem tudom mi a helyzet, micel a derekammal is gond van, ezért egy kb. 10. cm-es szivacságyon fekszem a parkettán.
A szellőzést kipróbálom, erre még nem gondoltam. :S
2011. nov. 22. 12:44
13/16 A kérdező kommentje:
Most ismét megmértem, az adatok a következők:
135/93 58 pulzusszámmal.
2011. nov. 22. 12:54
14/16 anonim válasza:
Szerintem jó. De ha kiugrál, az már magas. Mielőtt kikelsz az ágyból mindig mérd meg, és akkor abból el tudsz indulni.
15/16 Jaky25 válasza:
Sziasztok,nekem alacsony a vérnyomásom mégis minden áldott reggel mikor felkelek fáj a fejem,ez mitöl lehet?
Szinte nincs is olyan nap hogy ne keljen fájdalom csillapitot bevennem reggel,ha kialszom magam ha nem.
16/16 anonim válasza:
Szerintem,menj orvoshoz,agyi betegség,ne adj isten agydaganat is lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!