Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha rövid a fék-em, akkor az...

Ha rövid a fék-em, akkor az befolyásolja majd a szexet?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Röövid a fékem. Merevedett állapotban hátra tudom huzni a bört telejesen, de azért érzem h rövid a fék és picit huzza a makkom. Persze önkielégítésnél nem is zavar. Létezik hogy szex közben mikor behatalok, elszakadhat, vagy fájni fog ? Arra gondolok h a mekkora helyem lesz a nőkben, mikor behatlok .. köszi :)
2009. ápr. 30. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is rövid a fékem, de eddig nem okozott gondot! (a 3 közül a legidősebb kölyöm most volt 18 éves)

Ha a nő rendesen felizgul, és eléggé síkos, akkor nem lesz gondod vele neked sem. Ha mégis zavar, akkor egy 10 perces műtéttel segítenek rajta.

2009. ápr. 30. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

Ne aggódj, lesz helyed,

nem minden "nőben" egyformán,

néha sokallni is fogod,

a féked pedig , nem fog elszakadni, mert akkor, ha gond lenne, jelen önkielégítéseknél is zavarna, fájna.

Ha mégis lenne valami kételyed,

akkor az urológián mutasd meg,

és ott szakember nézi meg, ne aggódj, nem fog fájni,

nem lesz fékcsikorgatás, noha fék -próba lesz, vagyis hátra fogják húzni.

2009. ápr. 30. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát én azért hallottam olyan esetről,mikor elszakadt,és vérzett,és aztán le kellett vágni a férfi nemi szervét...szóval műtét.
2009. ápr. 30. 18:07
 4/5 anonim válasza:
0%
MI??????
2009. ápr. 30. 18:33
 5/5 anonim válasza:
Menj el müttesd meg. Az én párom is igy volt, és nem ment neki annyira a szex. Felizgult meg minden,csak kb 15 perc után lállt mert ha hátrahuztam nagyon akkor fájt neki. Utána Akármit csináltam vele ,már sehogy se állt fel.Most már minden oké! Ezzel nem megilyeszteni akarlak, csak egy jo tanács!!
2009. júl. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!