Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akármikor meg lehet "műttetni"...

Akármikor meg lehet "műttetni", ha kicsit rövidebb a fék?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Kb egy éve voltam dokinál, mert picit rövidebb a fékem, azaz mikor lehuzom a bőrt, akkor ugye makkot huzza magával a fék. (nem fitmya szükületről van szó, az teljesen normális) azt mondta adoki h kis műtét. alig kel altatni, kis bevágás, és ennyi. azt m,ondta h várjak vele pár évet, mivel még nőni fog, ezért lehet rendbe jön. és mivel engem nem zavar, és annyira nem vészes, az lenne a kérdés h akármikor meg lehet csinálni ezt a kis műtétet ? akár 10 év mulva is ? nem akarok kifutni az időből vagy valami. előre is köszi. :)
2009. ápr. 30. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
47%
szerintem bármikor,elvileg az ember teste 21 éves koráig feljődik,,úgyhogy addig biztis várhatsz,de sztem utána is.esetleg megkrdezhetnéd a dokit mikor legközelebb mész,hogy milyen következménnyekkel jár az ha nem műtteted meg később sem
2009. ápr. 30. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Elvileg mindegy,de hallottam olyan esetekről,hogy valakinek elszakadt,és kasztrálni kellett,szóval műtét!

2009. ápr. 30. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!