Magánorvost akármikor fel lehet hívni időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Még sosem volt magánorvosom, és nem tudom, hogy mikor "illik" hívni. Napközben, vagy inkább késő délután?2011. márc. 4. 07:26
1/5 anonim válasza:
Hát hajnali 2kor lehet nem fog örülni neked:) Egyébkéntugy gondolom, az álatalános illem vonatkorik rá, tehát olyan 8-9től este 6-7ig.
2/5 anonim válasza:
Én rendelési időben szoktam felhívni
3/5 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondja, hogy bármikor hívhatom. Nyilván valóban nem hajnali 2 órára gondol. Bár én is kellemetlennek érzem a dolgot, de a másik fele, hogy fizetek érte.
4/5 anonim válasza:
Szerintem 8-tól 5-6 óráig illik. Oké, hogy fizetsz érte, de azért este 11-kor vagy reggel fél 5kor talán nem kellene.
Neked is fizetnek a munkádért, még sem hívnak be 11kor dolgozni csak úgy.
5/5 anonim válasza:
Időpont egyeztetésért nyilván nem szükséges irreális időpontban telefonálni. De ezen túl lehet bármi gáz, komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!