Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetnek ezek sclerosis...

Zsolt0428 kérdése:

Lehetnek ezek sclerosis multiplex tünetei?

Figyelt kérdés
Bal oldali visus csökkenés, látóideg sorvadás. Pupillák isocoriások, bulbusok vertikális síkban enyhén eltolódtak. Ptosis. Fluctuáló bal o. oculomotorius gyengeség, kettős látás egyensúlyzavar. Vizelettartási nehezítettség, bal o. törzsdúci és jobb o. kapszula internabeli laesio.
2011. okt. 10. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát most nem, kicsit szédelgek néha, de az az injekció mellékhatása szerintem...

Szemem rendbejött.

Van vmi más tüneted? nem zsibbad a lábad?

Amúgy szedj halolaj kapszulát, az jó, meg magnéziumot sokat!! C vitamint meg ne vidd túlzásba.

2011. okt. 16. 21:28
 12/15 A kérdező kommentje:
De igen szokott térdtől lefele. És mostanában gyakran tör rám iszonyú fáradtság. Ileeetve ha többet akarok sétálni 20-25 perc akkor elszoktam kezdeni szédülni vagyis így húz a fejem bizonytalanná válok.
2011. okt. 17. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ha ez csak mostanában van és a szemeddel is most volt ez amit írtál, és ha tényleg SM-es vagy, akkor ez el fog múlni pár héten belül valószínűleg. Ezt hívják "shub"nak mikor az SM-en belül lesz egy hirtelen rosszabbodásod, de az aztán elmúlik valószínűleg. Shub után szokott lenni ilyen, hogy fáradtabb vagy napokig hetekig, zsibbadsz, stb, amiket írtál. Ez nem lesz mindig így, ne aggódj.

Zsibbadásra szedj sok magneB6-ot, nekem is az segített. Csak nekem aztán fájt tőle a hasam szóval áttértem pezsgőtablettára, az is jó.

Bármi kérdésed van, és tudok segíteni, írj nyugodtan :)

2011. okt. 17. 12:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkészséged. Azt szeretném még kérdezni hogy nálad olyan nem szokott lenni elfárdsz nagyon és be is lázasodsz de nem vagy beteg csak sima láz és fáradtság.
2011. okt. 18. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:

De igen. Nekem shub előtt volt olyan, meg közben is volt hőemelkedésem sokszor. Meg mostanában is de most az injekciótól szerintem.

Remélem, neked nem SM-ed van. :(

2011. okt. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!