20 évesen ondóvezeték elkötése?
párom tönkre ment/gy a fogátlótól, a gumit utáljuk, nem szereti egyikünk sem. már volt neki abortusza és nem bírná el még egyszer azt a lelki-kínt. nem szeretnénk gyereket most semmiképp. a foggátló egyébként sem 100% az óvszert meg már írtam.
Ellenben arra gondoltunk, hogy sperma-bankba betesszük a most jó spermát és később ha babát szeretnénk onnan lesz. De úgy olvastam, erre nem kell alapozni.
akkor mégis miért van sperma-bank?
Én nem szívesen csináltatnám meg a műtétet, mert nem tudom ez a mesterséges megtermékenyítés mennyi lenne utána, és ez mennyire jó.
teljesen megértem egyébként párom, ezért jutottam el eddig, hogy megkérdezzem. Végig néztem és hallgattam a szenvedéseit, fáj már nekem is az egész.
5-6 évig biztosan semmilyen baba dolgot nem szeretnénk.
gondolom milliónyi védekezés van, de a gyógyszer és gumi után mi még ennyire biztos?
egy idő múlva előtör belőled majd, hogy gyereket szeretnél. most még nem tudod milyen érzés, de 25-30 évesen majd tapasztalni fogod, hogy szeretnél a saját "véredből" egy darabot az életben.
olyan döntést hozz amit később még lehet változtatni.
sok boldogságot! szia.
20 évesen élő orvos nincs aki elvégzi ezt neked
nagyon fiatal vagy még
Hát nekem is tetszik ez a vedekezesi mod, HA:
1. biztos a sperma-bank. Ezt en sem ertem, hogy miert nem az, erdemes volna utanajarni ennek alaposabban.
2. talalsz olyan orvost, aki ugy kot el, hogy avisszaallitasra is gondol. Mindenkepp TÖBB orovostol szaktanacsot kerj, mielott dontezs errol, nincs az a faradsag, amit ne érne meg az alapos tajekozodas.
Egyeb vedekezes, az en kedvencem:
termekeny napokon ovszer, nem termeken ynapokon semmi. Tobb keszulek is van, ami kozvetlenul szeretkezes elott megméri a nő hormonszintjét, es az alapjan megmondja, hogy lehet-e baba, vagy sem. az egyiknek Maybe-baby a márkaneve, ez nyalbol mondja meg. De van oylan keszulek is, ami pisibol.
35N
Még eszembe jutott vedekezesi mod:
ha nagyon gyakran szeretkeztek, akkor majdnem nulla a teherbeeses lehetosege, mert minden alkalommal oylan keves ivarsejt van az ejakulatumban. Es akkor mar az is megoldas, ha az egyuttlet elott elélvezel egyszer, es akkor a masodik ejakulatumban gyakorlatilag nulla letszamu ivarsejt van.
1-2% eselye mindig van a gyermekaldasnak, ha aktus van.
Illetve még választhatjátok az anális szexet, lehetsz aktiv is, de a passzivitast jobban ajanlom, mert a fiunak belul is van mivel élveznie anális szex esetén.;)
35N
nos utolsó, nincs olyan hogy visszaállítás, főleg évek múlva
mivel a fel nem használt ondósejtek felszívódnak, antianyagok alakulnak ellenük, és hiába állítják vissza a vezetéket, terméketlen lesz
ennyi energiával ki is heréltetheti magát, be lehet vinni tesztoszteront ma már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!