Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Még megnőhetek 173-175cm-re?

Még megnőhetek 173-175cm-re?

Figyelt kérdés
15éves vagyok jelenleg 165cm. Elég vékony vagyok legalábbis a csontozatom de szoktam kondizni de csak óvatosan. Szüleim se magasak apum pár cm-el azért még magasabb mint én. Szeretnék legalább egy 173cm lenni. Szerintetek ez lehetséges még? Vagy kb mennyit fogok nőni még?
2011. szept. 25. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nőhetsz, de hogy mennyit, azt nem lehet tudni. Ez mindenkinél egyedi. :)
2011. szept. 25. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Az általános az, hogy a fiúk túlnövik az apjukat, szóval arra még biztosan számíthatsz, hogy legalább akkora leszel, mint apukád.
2011. szept. 25. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet megjósolni, mennyit fogsz még nőni, mert a növekedés nem egyenletes folyamat. Időd még van, a fiúk 23-24 éves korukig nőnek általában, de ez is változó egyénenként. Szedjél Polyvitaplex tablettát (gyógyszertárban kapható) sokaknak segített már, de garancia erre sincs. A sportolás is hasznos lehet, csak ne súlyt emelj.
2011. szept. 25. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Jesszusom! NEHOGY emiatt elkezdj valami idióta bogyót szedni!!

Hagyd a természetre. Még fiatal vagy, biztos fogsz nőni valamennyit, légy türelemmel, és ne tedd tönkre magad ilyen fiatalon emiatt! :)

2011. szept. 25. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Még nőni fogsz, nálunk a gimiben a fiúk 12-re nőttek meg, volt aki 15 centit!! Lehet lassaban érő típus vagy. Nézd nem tudom te mennyit fosz nőni, de h még fogsz az tuti
2011. szept. 25. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves JESSZUSOM!

A Polyvitaplex tabletta vitamin készítmény, gyerek koromban a gyerekorvosom tanácsolta, mert nyamvadt, cérnavékony, rossz étvágyú gyerek voltam. Szóval nem "idióta" bogyó!

2011. szept. 25. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert téged gyerekkorodban ezzel a "csodaszerrel" tömtek, még nem kell neked is reklámoznod. Nem mindenki beteges és életképtelen, aki feltesz egy kérdést egy természetes folyamatról kedves Primabalerina... ;)

A kérdező nem cérnavékony, teljesen rendben van, csak érdeklődik, hogy van-e esély arra, hogy magasabb lesz.

Lehetne annyi eszed, hogy szakértelem NÉLKÜL nem ajánlasz neki ilyesmit (főleg egy gyereknek), akármit mondott rá a Te orvosod Neked. Az hogy Te mit szedtél, az egy dolog, az a Te dolgod, de másokat erre buzdítani nem szép dolog. Egyébként meg utána olvashatnál, hogy a gyógyszertárban kapható vitaminkészítmények mennyire "egészségesek", mert egyáltalán nem azok... (Ezek főként szintetikusan előállított vitaminokból készülnek, amiket a szervezet csak 1-2%-ban tud felvenni, ráadásul a vivőanyagok kimondottan károsak...)

Ráadásul, pont Neked kéne tudnod, hogy ez a készítmény a rossz étvágyad miatt kialakult vitaminhiányos szervezetedre kaptad, és nem azért, hogy nőj. Legalább a betegtájékoztatóját olvasnád el, hogy tudd mit szedsz...

Szóval még mindig nem értem, hogy miért ajánlasz egy étvágytalan, beteg embereknek készült (egészségtelen) bogyót egy egészséges tinédzsernek, csak mert érdeklődik, fog-e még nőni... Ha meg olyan egészséges készítmény lenne, akkor bárki szedhetné, de sok embercsoport nem is szedheti, ráadásul mellékhatásai lehetnek, tehát gyógykészítmény, ami teli van egészségtelen E-vel!!! [link]

Nem értem, hogy egy EGÉSZSÉGES embernek miért kell egyből bogyókat ajánlgatni, mintha beteg lenne, ma már mindenre ez a megoldás, ahelyett, hogy normálisan táplálkoznánk, és rendszeresen mozognánk.

UFF

2011. szept. 25. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
lány vagy fiú vagy? ha lány, akkor már nem biztos, hogy nősz, én már nem nőttem akkor, ha fiú, akkor még fogsz, az biztos!
2011. szept. 25. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért jelentkezem ilyen sokára, mert egy "okos" válaszoló olyan kirohanást intézett a tanácsom ellen, hogy ahogy mondani szokás, köpni-nyelni nem tudtam egy darabig a ledöbbenéstől, amit a sötétsége, rosszindulata váltott ki belőlem. Most viszont küldök egy linket, egy ismeretterjesztő előadást a vitaminokról és azok pótlásának szükségességéről többek között a növekedés miatt.

2011. szept. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!