Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves fiú vagyok. Kiskoromba...

15 éves fiú vagyok. Kiskoromban fitymaszűkületem volt és körülmetélték a péniszem. Ha teljesen ráhúzom a makkomra a fitymám akkor össze birom kötni. Visszaszoktatható így?

Figyelt kérdés
Mert ha fitymámat a makkomra húzom akkor van annyi bőr a végén hogy, ossze bírjam kötni egy madzaggal. Mert így alapállapotban csak kb a negyedét fedi. Úgy gondolom hogy ha több órán keresztül rajta hagyom minden nap akkor a bőr megnyúlik. De lehet hogy, . Nincs igazam.
2009. ápr. 24. 14:50
1 2
 11/12 anonim válasza:

De ha fitymaszűkületem van és 15 vagyok akkor még elmúlhat?

Vagy ha nem múlik el akkor még élhetek nemi életet???

Nem akarok beavatkozááást!!!:S

2010. jún. 16. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Húzogasd minnél többet, tágítgasd. Lehet hogy sikerül, de ha nem akkor muszáj lesz valamit tenni, pl. orvoshoz menni.

Nemi életet élni még metélve is jobb lehet mint egy nagyon összeszűkült fitymával.

2010. jún. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!