ha lenne köze a telt hugyhólyaghoz egy sörfesztiválon mindenkinek permanens merevedése ellen
2011. szept. 8. 20:41
12/20 Ginseng Titusz válasza:
... hogy a feleségnek legyen kapaszkodója, ha fel akar ülni
2011. szept. 9. 22:00
13/20 anonim válasza:
Mutatja az irányt, hogy fel kell kelned.D:
2011. szept. 11. 11:01
14/20 anonim válasza:
"ha lenne köze a telt hugyhólyaghoz egy sörfesztiválon mindenkinek permanens merevedése ellen"
Ennek fuss neki még egyszer. A köze van hozzá, és a szükségszerűen okozza nem ugyanaz. Nem vagyok anatómus, nem tudom a húgyhólyaghoz képest hogyan helyezkednek el a pénisz vérrel feltöltésért és leeresztéséért felelős erek.
De ezen a képen úgy tűnik, hogy a prosztata alatt mennek el, ami a húgyhólyag alatt van. Tehát nem a merevedésért, hanem a nehezebb lanyhulásért nagyon is felelős lehet a húgyhólyag.
Amúgy enyhébb potenciazavarokkal küzdőknek is javasolta már orvos, hogy inkább teli hólyaggal lépjenek akcióba. Ami mondjuk nem feltétlen kellemes tapasztalataim szerint.
"Mítosz és tévhit, hogy, a reggeli erekció a megtelt húgyhólyaggal áll összefüggésben. Sokan feltételezik, hogy a reggelre megtelt hólyag nyomja a prosztatát, ami aztán erekcióhoz vezet. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy egy megtelt húgyhólyag nem képes erekciót előidézni, illetve az éjszaka során fellépő merevedések sem ezt engedik következtetni." [link]
2011. szept. 11. 21:18
17/20 anonim válasza:
utolsónak köszi
2011. szept. 12. 02:15
18/20 anonim válasza:
Utolsónak köszi, de én sem állítottam. hogy a teli húgyhólyag okozza magát a merevedést. Amit állítok, hogy a húgyhólyag kiürítése után az addig makacs reggeli merevedés pillanatok alatt megszűnik. Nekem legalábbis.
2011. szept. 12. 15:29
19/20 anonim válasza:
Jó! de arról senki nem beszél, hogy milyen nehéz álló f*sszal belecélozni a vécécsészébe, b*szki!!!! :D
2011. szept. 12. 15:39
20/20 anonim válasza:
A telt húgyhólyag-mivel a vizeleted visszatartod-az egyik okozója a éjszakai 'merevedésnek'. /Ha kimentél pipilni,elmúlik./A másik oka egy "szép álom",erotikus mosollyal. Deni-papi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!